Hur man planerar en semester i Spokane, Washington

November 27

Om du planerar en semester i Spokane, du kommer upptagen från det att du anländer tills du lämnar. Spokane är en stad med över 180.000 i nordvästra USA. Det är den tidigare platsen för Expo 74. Expo platsen har förvandlats till en 50-acre stadsparken. Parken har nu en IMAX teater, science center, Operahuset, kongresscentret och början av 20-talet karusell.

Instruktioner

1 Välj transportsätt till Spokane. Luft och busstrafik kan vara jämförbara i pris, men en buss tar 10 gånger längre. Om du bokar din resa buss i förväg, kan du spara en avsevärd summa pengar. En tågstation ligger centrala Spokane. Tåg transport kommer att spara ca 20% jämfört med luft och busstransporter. Dessa lägen kommer också att kräva hyrbil eller någon form av transport runt staden. Körning med bil är mycket sparsam men tidskrävande.

2 Få ett hotell av attraktionerna som du vill se. Detta kommer att spara transporttiden i staden. Visit Spokane webbplats har en länk till hotell. Välj din region (centrum, Spokane East Valley, norr, söder, väst (airport)). Den resulterande sida visar priser, information (bekvämligheter, restauranger, attraktioner) och tillgänglighet (se Resurser nedan).

3 Packning är alltid en utmaning. Folk brukar ta för mycket. Kom ihåg detta är semester; Detta ska vara roligt och bekymmersfri. Ta bekväma kläder och skor. En jacka eller tröja kommer i hand i händelse av dåligt väder och inte glömma din baddräkt för en tillfällig dopp i bubbelpoolen eller poolen.

4 Samla stad information bidra till att påskynda dina resor runt om i staden. Lokalisera din destination innan du sätter dig i bilen kommer att spara tid. Körning i okända områden kan vara frustrerande nog utan att gå vilse i processen.

5 Välj vad du vill se och göra. Försök att gruppaktiviteter per geografiskt område. Kom ihåg de flesta museer nära runt 5:00. Klockan 17:00 är också rusningstiden. Välja en restaurang nära till din plats kan spara tid i trafiken.

6 Kasta kring idén att ta en rundtur i staden. Turer är ett trevligt sätt att se en hel del i en liten mängd tid. Plus guider kan ge värdefull historisk information och de senaste händelserna som pågår i staden.

Tips

  • Visit Spokane webbplats har en evenemangskalender - uppdelade per månad, vecka, sök på plats (mitten plats på Mirabeau Point, Jundt konstmuseum, nordväst museum för konst och kultur eller Spokane Veterans Memorial Arena) eller söka efter ränta (art , mat & dryck, museer, utomhus, sport eller wellness).
  • Du kan ha en burgare i en byggnad formad som en mjölkflaska i hörnet av Post och Garland Avenues. Det är en före detta mejeriföretag byggnad.
  • Gör en checklista över saker att göra innan du lämnar ditt hem för semester. Kontakta tidningen och posttjänsten att avbryta leveranser tills du kommer tillbaka. Justera termostaten och varmvattenberedare för att spara energi. Har du och en partner gör en sista genomgång av huset precis innan de lämnar. Efter att ha någon där med dig att kontrollera de låsta dörrarna, se lamporna är släckta, är järn urkopplad, är spis utanför, kommer att lindra de tvivel som kommer upp senare på semester. har också en kontaktperson nära hemmet i nödsituationer.

  

Kommentar