DIY Pet Memorial

March 1

DIY Pet Memorial


För många, är förlusten av ett husdjur liknar förlusten av en familjemedlem. Husdjur är inte bara bra följeslagare, men när de förgås de missas eftersom de inte längre är en del av ditt dagliga liv. Lyckligtvis finns det flera sätt att göra din egen riktig husdjur minnesmärke. Det kommer att fungera som en påminnelse om din obligation med ditt husdjur och hjälpa andra hedra minnet av ditt husdjur också.

Instruktioner

Utomhus

1 Plantera blommor i din trädgård eller bakgård för att hedra din sena husdjur. Även om husdjur inte begravdes där, kan blommorna och tröst fungera som en hyllning till ditt husdjur liv.

2 Placera en trädgård bänk nära det område där blommorna är planterade. Detta kommer att ge en bekväm plats för tröst, reflektera och minnas.

3 Ta en platta gjord för att hedra ditt husdjur och placera den nära blomman trädgården eller gravplats. Det bör efterlikna en gravsten och har djurets namn, födelsedatum, dödsdatum och favorit aktivitet.

Inomhus

4 har en professionell tecknare eller målare skapa ett porträtt av din avlidne husdjur från ett foto som du har hållit. Du kan hänga här i ditt hem nära det område där ditt husdjur normalt skulle hittas.

5 Köp ett uppstoppat djur som påminner dig om ditt husdjur. Även om det kanske inte är en perfekt likhet, kan du hålla uppstoppade djur i ditt hem och omge det med din avlidne husdjur leksaker, utfodring skålar eller kläder.

6 Hitta en synlig plats för att sätta urnan som håller ditt husdjur aska. Placera den på en hög hylla eller mantel att se till att det är utom räckhåll för små barn eller andra husdjur.

7 Skapa en fotobok och fylla den med bilder av ditt husdjur. Du kan beställa bilder kronologiskt och avslutas med den senaste bilden du har. Skriv minnen av ditt husdjur på notecards och inkludera dem i boken.


  

Kommentar