Campingplatser för scouterna

December 20

Campingplatser för scouterna


Många scouterna anser camping den mest spännande delen av deras scouting erfarenheter. Möjlighet att utforska naturen och fly rutin i det dagliga livet, vare sig för en natt eller flera veckor, thrills äventyr scouter. Scouterna har flera alternativ när det gäller att fördjupa sig i vildmarken. Trupper kan stanna på ackrediterade bostads spana läger eller välja en mer robust övernattning erfarenhet med sina familjer.

Sommar scoutläger

Privatägda läger speciellt för scouterna finns över hela USA. Dessa läger öppna sina dörrar för enskilda scouter samt hela trupper. Utformad för att hjälpa pojkar att förbättra sina scouting färdigheter, scout sommarläger erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, inklusive natur hantverk, friidrott, vattensport och hinderbanor. Under lågsäsong din trupp kan ofta boka dessa läger för privata helgen funktioner och aktiviteter. Kontrollera scoutläger USA guidebok eller USA Scouting serviceprojekt webbplats för att hitta pojke scout sommarläger i ditt område.

Nationella och statliga parker

Istället för att spendera en sommar på en scoutläger med en hel trupp, kan scouterna ta familjen camping resor med sina föräldrar. För familjecamping, packa scouting redskap och reservera en plats i en närbelägen nationalpark. Många statliga och nationalparker utse camping för användning av grupper och individer. Din scout kan vandra, spela spel och lära sig om parkens växter och djur under dagen, och njuta av lägereld låtar och berättelser på natten. Att campa i vissa parker, måste du ansöka om tillstånd. Du kan också behöva begära tillstånd för att bygga en lägereld och köra fordon på fastigheten.

Privatägt Camping

I stället för en park eller naturreservat, slog läger på en privat camping företag för familjen scouting resor. Till skillnad från offentligt ägda campingplatser, måste du undersöka privata campingplatser mer noggrant i förväg. Varje ägare underhåller olika standarder för sina campingområden och du kommer att vilja se till att miljön är lämplig för din scout och familj med tillräckliga resurser säkerhet, såsom tillgång till akut medicinsk vård. Boy Scouts of America erkänner familjen resor som officiell pojkscout verksamhet så länge som en scout-associerad medlem är närvarande.

Privat Bostadsfastighet

Individuell pojkscout familjer eller flera scouter och chaperoner på ett råd organiserad familjecamping, kan campa natten på bostadsfastighet om en vän eller familjemedlem. För en mer autentisk vildmark erfarenhet, väljer landsbygd egendom och ställa in din campingplats så långt från huset som möjligt. Yngre och mindre erfarna campare rädd att campa långt hemifrån kan finna tröst i att vara nära till ett hem i nödsituationer. Kontrollera med ägaren av fastigheten innan gräva en eldstaden eller göra en lägereld.


  

Kommentar