Ocean spel för barn

February 11

Att gå till havet kan vara en stor upplevelse för en familj. De flesta barn älskar vatten, men det finns tillfällen när du simmar bara inte är möjligt. Vatten som är för kallt, rip strömmar och vilken tid på dagen är några faktorer som kan hålla dig på stranden. Misströsta inte, men eftersom det finns massor av roliga aktiviteter som kan hålla de små ockuperade.

Luffarschack

På dagarna som ledde fram till din resa till stranden, har dina barn spela en ocean version av Tre i rad, med hjälp av guldfisk kex och Cheerios i stället för X och O. Ring Cheerios "livräddare". Sedan när du är på stranden, gör en gigantisk Tre i rad ombord i sanden. Låt barnen rita X och O i sanden, med hjälp av sina fötter för att göra bokstäverna.

sand Castles

Vem älskar inte gör sandslott? Hjälp yngre barn scoop sand i en hink, och lära dem den rätta balansen av vatten och sand. Så låt dem på det. Göra ett spel av det genom att hålla en tävling för den största sandslott eller mest dekorativa en eller för den bästa användningen av snäckskal.

Minnes spel

Rita ett rutnät i sanden, att göra så många rutor som du vill. (För yngre barn, kanske du inte vill börja med alltför många.) Rita en liknande rutnät för varje barn. Placera en sten eller skal i en del rutor i den första nätet, men inte alla av dem. Låt barnen att studera nätet i en minut, sedan täcka den försiktigt med en handduk. Låt barnen placera stenar i sina nät, försöker upprepa mönstret. Sedan avslöja originalet. Barnet som har flest föremål placerats korrekt vinner. Upprepa spelet med en större rutnät, om så önskas.

Beach "Bowling"

Gräva 10 hål i sanden som är i en bowling stift mönster, med fyra hål i ryggen, tre i den andra raden, två i den tredje raden, och ett hål på framsidan. Se till att hålen är tillräckligt djupa för en tennisboll. Ha en barnet stå flera fot bort och försöka "skål" en tennisboll i ett av hålen. Tilldela ett poängvärde för varje rad av hål, eller välj ett hål som varje barn kan sikta med tennisboll. Små barn kan behöva stå närmare målet än äldre barn.


  

Kommentar