Dallas som ligger nära Sprint

March 17

Dallas som ligger nära Sprint


Att hitta ett hotell nära DART är lätt, eftersom hållplatser och stationer finns i hela staden med den högsta tätheten uppträder i centrum. Dessa hotell ger en central plats där besökarna enkelt kan nå många järnvägs- och busstationer till fots, så att de kan lämna sina bilar bakom och njuta av komfort och bekvämlighet för kollektivtrafik.

Dallas Marriott Suites Market Center

Dallas Marriott Suites Market Center sätter gäster drygt en halv mil från Medical / Market Center DART station i centrum. Hotellet innehåller 256 rum; Varje rum har en platt-TV, kostnadsfria dagstidningar på morgonen, höghastighetsanslutning till Internet, dockningsstation för iPod och ljudisolerade fönster. På plats fritidsfaciliteter inkluderar en utomhuspool, bubbelpool och fitnesscenter. Hotellets restaurang serverar amerikansk mat; separat lounge och kafé erbjuder cocktails och drycker. Fri parkering på plats är tillgänglig, Hotellet erbjuder en gratis transfer till Love Field Airport.

Dallas Marriott Suites Market Center

2493 N. Stemmons Freeway

Dallas, TX 75207

214-905-0050

marriott.com

Crowne Plaza Hotel Dallas Downtown

Ligger ett kvarter från DART station West End, erbjuder Crowne Plaza Hotel Dallas Downtown rum och sviter i hjärtat av Dallas. Varje rum har en standard layout och har en platt-TV, gratis wi-fi och kabel-TV; sviterna har också extra boyta och uppbäddningsservice. Gästerna har tillgång till en utomhuspool och en 24-timmars fitnesscenter. Restaurangen på plats en chic inredning och serverar exklusiva amerikanska köket; hotellets nattklubb ger en plats att dansa och njuta av drinkar. Hyrbil tjänster är tillgängliga.

Crowne Plaza Hotel Dallas Downtown

1015 Elm St.

Dallas, TX 75202

214-742-5678

ichotelsgroup.com

The Adolphus Hotel

Gäster på Adolphus Hotel bo i centrala Dallas, på gångavstånd till Akard light rail-stationen. Detta historiska barock hotell går tillbaka till 1912; dess historia är uppenbart i utsmyckade design och antika möbler visas i hela lobbyn. Hotellets 422 rum och sviter har moderna bekvämligheter, såsom platt-tv, gratis trådlöst internet, DVD-spelare och kaffebryggare. Gästerna kan välja mellan tre olika restauranger. Hotellet erbjuder också en tre-rätters lördag afternoon tea och brunch. Gästerna kan njuta av bekvämligheten av hotellets gratis sedan transport till destinationer var som helst inom tre miles från fastigheten. Detta hotell är djurvänligt.

The Adolphus Hotel

1321 Commerce St.

Dallas, TX 75202

214-742-8200

hoteladolphus.com


  

Kommentar