Hotell i Halandri område i Aten, Grekland

August 6

Halandri är en nordlig förort till Aten, Grekland. Halandri finns cirka 7 miles från centrala Aten och är födelseplatsen för Euripides. Halandri är också hem för olika ambassader. Besökare till Halandri förort till Aten har flera alternativ för hotell, inklusive Acropol Hotel, Civitel Olympic och Athens Habitat Hotel.

Acropol Hotel

Acropol Hotel ligger i hjärtat av Halandri området och är ett vanligt val för Aten besökare och turister, särskilt de som reser i affärer. Acropol Hotel är en medlem i den olympiska Hotels kedjan och ligger nära Helexpo Palace Exhibition Center. Hotellet öppnades 1976 och genomgick en totalrenovering 1993 och 2002. Varje rum på Acropol Hotel har satellit-TV, luftkonditionering och en balkong. Rummen har även Wi-Fi och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Sedan Acropol Hotel ligger nära flera Aten konferensanläggningar, tillgodoser personalen att konferensen turistnäringen och erbjuder prisvärda tjänster för dem som organiserar konferenser. Hotellet ligger också nära de största sjukhusen i Aten, som Ygeia sjukhus och Iaso sjukhuset.

Acropol Hotel
Pendelis Avenue 71,
152 33
Halandri,
Attiki, Grekland
(011) 30 210 682 66 50
acropol.gr

Civitel Olympic

Civitel Olympic ligger också i Aten förorten Halandri. Civitel har utformats för att ge resenärer med god service och subtila lyx. Civitel Olympic ligger mittemot Olympiastadion och Helexpo Palace Exhibition Center. Gäster på Civitel Olympic Hotel kan välja från superior-rum, juniorsviter och stora sviter. Alla rum på hotellet har platt-tv, badkar med hydromassage, badrockar och minibar.

Civitel Olympic vänder sig även till affärsresenärer och konferensbesökare. Hotellet kan också rymma affärsresenärer med en konferenssal med plats för upp till 70 personer.

Civitel Olympic
2a Kifisias Ave. & Pentanassis,
Marousi
grekland
(011) 30 210 68 01 900
civitel.eu

Athens Habitat Hotel

Den Athens Habitat är en annan hotell i Halandri område som erbjuder hotellägenheter som gäster kan bo i natten eller hyra långsiktigt. The Athens Habitat Hotel ligger nära köpcentret, den olympiska stadion och Gyllene Salen. Gäster på Athens Habitat kan välja allt från en standard sovrum, som har en säng, satellit-TV och ett kylskåp, en stor svit, som har två sängar, kök rum, balkong och vardagsrum.

Liksom Acropol Hotel och Civitel Olympic är Athens Habitat fokuserade på de som reser i affärer. The Athens Habitat rum är utformade för att tillgodose affärsresenärer och de som befinner sig i Aten området under en längre tid. Gästerna kan bo i lyx-stil lägenheter medan fortfarande får samma tjänster som de skulle ha på ett hotell.

Athens Habitat Hotel
Saronikou 5 & Lagadion
15125 Marousi,
grekland
(011) + 30-210,6842967
athenshabitat.gr


  

Kommentar