Polka Dot Cake Decorating Ideas

February 16

Polka Dot Cake Decorating Ideas


Prickar lägga till en rolig och trendig touch till tårta dekorering. Med rötter i modevärlden, prickar översätta till eleganta och ätbara utsmyckningar att klä upp en tårta. Prickar fungerar bra på tårtor för alla åldrar, och genom att använda olika färger, storlekar och mönster, det prickigt utseende kan passa nästan alla firande, inklusive bröllop, födelsedagar, förlovningsfester och duschar.

Choklad Polka Dots

Använd smält choklad att skapa prickar för din tårta. Välj choklad godis wafers i en färg som matchar färgschemat för din tårta. Smält rån i en dubbel panna, undvika för mycket värme för choklad. Placera den smälta chokladen i ett bakverk väska. Skär av spetsen av konditorivaror väska, vilket gör ett litet hål för chokladen att fly. Tryck försiktigt påsen, vilket smält-choklad cirklar på en bit vax papper. Gör choklad prickar alla samma storlek, eller ändra storleken på prickarna genom att använda mer eller mindre choklad. Låt choklad prickar att härda fullständigt. Placera dem i kylskåp snabbar upp processen. Tryck på härdade choklad prickar i glasyren på kakan.

Fondant Polka Dots

Polka Dot Cake Decorating Ideas


Klipp prickar från rullade fondant, som kommer i en mängd olika färger. Rulla fondant i önskad tjocklek, vanligen mellan ... att en fjärdedel av en tum. Använd en rund cookie cutter, till öppnandet av en glasyr spets eller en annan runda föremål klippa prickar av fondant. Med hjälp av olika objekt kommer att ge dig prickar i olika storlekar. Placera fondant prickar på ett iskallt eller fondant täckt tårta, antingen i ett mönster eller spridda slumpmässigt.

Butter Isbildning Polka Dots

Använd en rund isbildning tips för att skapa prickar från smör glasyr. Välj storleken på den runda isbildning spets baserat på hur stor du vill att prickar. Fäst runda isbildning tips till en bakelse väska och fylla påsen med önskad färg glasyr. Kläm påsen med konstant tryck för att göra en punktform på moset. Lyft spetsen som grädde bygger. Släpp trycket på Sprits när prickiga når önskad storlek, och dra spetsen av isbildning. Fortsätt att göra glasyr prickar på moset i det önskade mönstret.


  

Kommentar