Irish hotell i närheten av Virginia, Cavan, Irland

June 22

Irish hotell i närheten av Virginia, Cavan, Irland


Virginia är en liten stad belägen i County Cavan, Irland, längs stranden av Lough Ramor, den medelstora fiskesjö i Virginia. Det är också hem till flera golfbanor, Ramor professionell prestanda teater, vandringsleder och flera restauranger. Ungefär en timme nordväst om Dublin, det finns flera hotell som passar dina behov medan på semester i County Cavan, Irland.

Park Hotel Virginia

The Park Hotel Virginia ligger på en privat 100 tunnland egendom där du kan njuta av en promenad genom privata trädgårdar, utforska 15 miles av vandringsleder, fiske på sjön Lough Ramor eller spela en runda golf på hotellets privat golfbana. Ta en dagstur till Dublin, bara 40 minuter från The Park Hotel, eller Belfast, ungefär en timme bort. Park Hotel har markisen matsal, dess prisbelönta restaurang som serverar europeisk mat. Rummen är utrustade med satellit-TV, telefon, te- och kaffekokare och badrum. Trådlös höghastighetsanslutning till Internet är gratis i lobbyn. Hotellet stänger för vintern. Under 2011 kommer det att öppna 11 februari.

Lakeside Manor Hotel

Lakeside Manor Hotel i Virginia, Cavan County, erbjuder aktiviteter som makt segling, vattenskidåkning, paddling, cruising och fiske för gäster året runt. Inom det omgivande området finns fyra olika golfklubbor, olika stall och Ramor teater. Hotellet har 31 luftkonditionerade rum med eget badrum som erbjuder panoramautsikt över omgivningarna. Hotellet har en egen nattklubb, ikon, en populär gäst plats på fredag ​​och lördag nätter. Njut på plats middag på Lakeside Manor med utsikt över Lough Ramor och musik och underhållning på helgerna.

Hotel Kilmore

Hotel Kilmore ligger cirka 20 minuter från Virginia, på Dublin Road i County Cavan. Hotellets anlagda trädgårdar är idealiska för din semester, bröllop plats eller affärsmöten. Den Kilmore har olika på matställen som Annalee Restaurant, Killykeen Bar eller fråga om privata matställen som erbjuds. Rummen är utrustade med gratis trådlöst höghastighetsinternet, eget badrum, te- och kaffekokare, platt-TV och handduksrulle. Det finns 38 rum på hotellet, inklusive dubbel, dubbel, trippel och familj samt överlägsen och brud sviter.

Cavan Crystal Hotel

Cavan Crystal Hotel är ett lyxigt hotell som ligger ca 20 minuter från Virginia i utkanten av Cavan stad. Hotellet har 85 rum, två juniorsviter och en presidentsvit. Rummen är utrustade med lyxiga badrum badrum, badrockar, te- och kaffekokare, strykjärn och strykbräda och hårtork. På hotellet finns Cavern Crystal Showroom, den prisbelönta 2AA rosett restaurang, konferens- och festvåningslokaler, och fritidscenter med en utopi Hälsa och skönhet klinik och Azuma frisersalong. I närheten finns olika golfklubbor, Cavan County Museum, Cavan Kanotcentralen och Killykeen Forest Park och mer.


  

Kommentar