Hur man klär upp en Män för vit T

April 23

En för män vit T-shirt är bland de mest grundläggande och mångsidiga klädesplagg - och praktiskt taget varje människa äger åtminstone en. En vit T-shirt kan vara utklädd utöver sin grundläggande natur, skapa en framstående och lätt att bära titta i någon garderob. Men T-shirt måste vara frisk och ren, utan fläckar eller dinginess, för att dra bort en skarp blick.

Instruktioner

1 Använd en kavaj ovanpå din vit T-shirt för en sofistikerad look. Ull sport rockar ge en uppklädda utseende, medan en bomull kavaj ger en ännu sportigare, men ändå dressat smak som kan förstärka den avslappnade bild du kanske att gå för. Mönstrade rockar med ett stänk av vit eller ljus jordklangfärger göra en vit T-shirt pop. Men skygga bär en kavaj separat från kostym byxor; detta kan leda till ojämnt slitage mellan de två plagg.

2 Para ihop vit T-shirt med mörka klänning jeans eller chinos. Detta är inte vad de flesta män bär vanligtvis med en vit T-shirt, men det ger en air av förfining till enkla plagg. Gå inte klänning byxor, eftersom kontrasten mellan tyger och konstruktion kan vara lite för mycket och gör det verkar som om du försöker för hårt.

3 Accessorize utseendet genom att tillsätta ett läderbälte och bär hårt klack skor. De flesta någon form av läder kommer att fungera bra med denna ensemble, men skygga exotiska skinn eller lackläder, eftersom deras estetiska är alltför formellt för dressat vit T-shirt utseende.


  

Kommentar