Hur man gör en Doodlebug Tractor

January 29

Hur man gör en Doodlebug Tractor


Din sons födelsedag kommer upp, och han vill ha en doodlebug traktor tårta, att se ut precis som den riktiga fadern har gjort av gamla delar för att komma in i en doodlebug traktor tävling. Med ett paket kakmix, smörkräm glasyr och godis dekorationer, är det ganska lätt att göra en söt doodlebug traktor tårta.

Instruktioner

Grädda kakan

1 Använd paket kakmix för att göra kakor. Följ instruktionerna på baksidan av paketet, med hjälp av en bunke, köksredskap och elvisp. (Packet kakmix kommer att kräva extra ingredienser såsom ägg och smör.)

2 Smörj kakformar med smör, så kakor kommer inte fastnar på burkar. Använd en limpa tenn för huvuddelen av traktorn och en platt tenn för att göra basen av kakan. Använd donut ring burkar för att göra fyra traktorhjul.

3 Fyll kakformar med smeten med hjälp av en träslev.

4 Baka kakor i en förvärmd ugn på den rekommenderade temperaturen tryckt på kakmix paket för den angivna tiden.

5 Ta kakor ut ur ugnen och testa med en tårta testare eller tandpetare för att kontrollera doneness. Om kakan fastnar på testaren, är det inte kokta och måste gå tillbaka in i ugnen för ett par minuter. En ren tårta testare innebär kakan tillagas.

6 Låt kakorna svalna ett par minuter och sedan överföra till en kylande facket.

Dekorera tårtan

7 Skära ut en sitssektion från toppen av limpan formad kaka, vilket kommer att vara det organ av traktorn. Mäta en tum in från den övre änden. Gör en två tum rakt snitt med en vass kniv genom kakan. Ta kniven och göra en andra snitt cirka två inches från första skäret. Gör ett horisontellt snitt två inches ner kakan mellan de två vertikala snitt för att ta bort en kub del av kakan för sätet vagn.

8 Borsta några ätbara lim på undersidan av kakan limpa och sitter det i mitten av den platta kakan bas. Borsta ätbara lim på de fyra traktor hjul kakor och hålla sig till sidan av bröd.

9 Gör några smörkräm glasyr genom utarmning ihop smör och en dubbel mängd strösocker till fett (t.ex. 5 oz. Smör till 10 oz. Socker.) Tillsätt 1 till 2 msk. av mjölk. Lägg ett par droppar karamellfärg till smörblandningen. Dekorera doodlebug traktor tårta, med hjälp av blått eller grönt smör för traktorns stomme, svart eller rött för hjulen och brunt för den leriga banan tårta bas. Kväva kakan i smörkräm glasyr med hjälp av en kniv.

10 Stick på bit gelé godis för strålkastarna, till en spiral av lakrits för ratten och ett par av cookies linje förarsätet. Lägg födelsedag ljus för att slutföra doodlebug traktor tårta.

Tips

  • Använd sylt i stället för ätbara lim för att hålla kakan delarna. Du kan använda choklad vagnshjul för traktorhjulen, om så önskas.

  

Kommentar