Royal Caribbean Cruises till Panamakanalen

January 28

Royal Caribbean Cruises till Panamakanalen


En triumf för mänskliga teknik och innovation, är Panamakanalen värt ett besök minst en gång. Omgivningen har blivit en destination för besökare, med massor av spännande nöjesaktiviteter och tropiska vyer för att göra för en minnesvärd resa. Royal Caribbean Cruise Line erbjuder två olika kryssningar ner kanalen, men kryssning tungt Carnival erbjuder också högt rankade Panamakanalen resor.

Femton Natt Eastbound

Detta Royal Caribbean Cruise korsar Panamakanalen från väst till öst. Kvittning från San Diego CA, börjar fartyget i Stilla havet och hamnar i Tampa, Florida på den sista dagen. Längs vägen, är olika hamnar uppmaning till välkända städer längs kanalen, inklusive Acapulco (hem av den berömda klippan-dykare) och Colon i Panama. Utflykter inkluderar guidade turer i destinationer, deltagande i lokala festivaler och snorkling. Ombord på Radiance of the Seas (namnet på fartyget), är gäster sin helhet finns tillgänglig för med ombord underhållning. Detta inkluderar en klättervägg, en "country club" med en golfsimulator och en dag spa. Standardmiddagsplaner ingår i kryssning paket, men andra restauranger, inklusive fina middagar på Portofino Italiensk restaurang, är också tillgängliga för dem som är villiga att betala. Mer information, inklusive prissättning och datum, kan hittas på Royal Caribbean hemsida. (Se Resurser 1)

Femton Natt Westbound

Motsvarigheten till Royal Caribbeans Eastbound kryssning sätter femton Night Westbound bort från Tampa och slutar i San Diego. Längs vägen, är gästerna erbjuds chansen att besöka många av de destinationer längs kanalen. Ändå särskilda utflykter är olika, och inkluderar besök på tropiska botaniska trädgårdar, kajakpaddling äventyr och en rundtur i en Costa Rica kaffeplantage. Fartyget är densamma som Eastbound tur, också sker ombord Royal Caribbeans Radiance of the Seas. Priserna är ungefär densamma för de östlig och västlig riktning turer, så valet mellan dessa två kryssningar kan komma ner till något så enkelt som vilken sida av landet är den idealiska platsen att hamna. Återigen, kan specifik information finns på Royal Caribbean hemsida. (Se Resurser 1)

Karneval

Även erbjuder all-inclusive och väl rankade kryssningar längs Panamakanalen, Carnival Cruises stopp längs olika destinationer längs vägen och erbjuder olika fartygs bekvämligheter och utflykter. Generellt något billigare i pris, Carnival Cruises längs kanalen planerad till 2011 resor mellan Tampa, Florida och Los Angeles, Kalifornien. Längs vägen stannar fartyget vid olika välkända hamnstäder, som Cabo San Lucas och Cartagena. Utflykter inkluderar möjligheter att simma med Stingrays, en rundtur i Cayman Island, och en fyra timmars jeep-ridning äventyr. Carnival Inspiration är fartyget som erbjuder dessa kryssningar, och har vanliga kryssnings bekvämligheter utöver tre pooler (en för endast vuxna), en minigolfbana, ett kasino och flera nattklubbar för en mängd olika smaker. Specifikt om detta och andra Panamakanalen kryssningar finns på Carnival hemsida. (Se Resurser 2)


  

Kommentar