Hur man klär Elegant

March 21

Hur man klär Elegant


Om du vill klä med en elegans som kunde ha dig att kliva ut ur sidorna i "Vogue", börja med några garderob grunderna som kommer att förvandla dina val till en sofistikerad fashionista garderob.

Instruktioner

1 Samla enkla och eleganta smycken. Lägg till några vackra, klassiska stycken till din garderob, såsom pärlörhängen, en droppe pärlhalsband, små guld hoops och en enkel, elegant klocka. Bär dessa enkla, klassiska stycken, även när klädd vardagligen, att andas elegans hela tiden.

2 Använd subtila makeup. Spendera tid att gå till en kosmetika räknare, och få makeup som matchar din hudton och är enkel och elegant. Tala om för din makeup mäklare om det utseende du går för, och köpa grundläggande makeup som gör att du kan se dras ihop. Har en manikyr och pedikyr.

3 Köp välsittande, klassiska garderob grunderna. Plocka upp några strukturerade grunderna, såsom en knälång kjol, ett par byxor, jacka, jeans, underkläder och en klänning, alla i neutrala färger. Dessa kan användas för att skapa en mångfald av kläder som kan accessorized för olika tillfällen. Fokus på passform, kvalitet och klassiska överklagande så att du kan använda dessa bitar om och om igen genom åren. Betala för kvalitet om du kan: Om det varar en lång tid, kommer det att vara värt de extra pengar.

4 Välj välgjorda, klassiska handväskor och skor i neutrala. Köp en vacker, hög kvalitet handväska och skor i neutrala färger. Svart är alltid en säker färg som kommer att gå med de flesta outfits. Du kan också välja neutrala metallic eller brunt. Gå för verksamheten eller casual dressat utseende för varje dag, och delikat och nätt för Dressy tillfällen. Se till att din handväska och skor är inte scuffed. Klackar ser typiskt dressier än lägenheter. Försök att hitta bekväma, klackar i neutrala färger som passar ihop med din garderob.

5 Öva din hållning. Bra hållning bidrar till en drog-together look. Öva gå rakt, med huvudet högt.

6 Välj en frisyr som passar dig. Gå till en salong och få en frisyr som passar din benstomme och är klassisk men ändå elegant. Titta på tidningar att välja en stil som ser elegant och lätt kan upprätthållas. Öva olika stilar med din frisör så att du kan bära ditt hår olika för Dressy tillfällen.

7 Låt din personlighet, självförtroende och inre styrka glans. Inre elegans och karaktärsstyrka bidrar i hög grad till att visas och vara riktigt elegant.


  

Kommentar