Hur man gör en hummer Pizza

March 30

Detta är en annan twist på samma gamla pizza recept du är van vid att äta. Detta är definitivt en du inte hittar på din lokala pizzeria. Denna artikel kommer att lära dig hur man gör en hummer pizza för två.

Instruktioner

1 Till att börja, Värm ugnen till 450 grader. Lägg tortilla på pizza pan du kommer att använda för att baka den i. Pensla smör på tortilla att smaka. Om du vill ha en smörig skorpa, använda 4 msk smör. Strö parmesanost över smör för en bra bas. Se till att du täcker ytterkanterna, eftersom detta är vad du kommer att smaka på den yttre skorpa.

2 Sprid tomater över hela jordskorpan. Se till att de dräneras väl eller du kommer att ha en fuktig pizza skorpa som inte kommer att hålla vikten av dina pålägg. Generöst till italiensk smaksättning över tomaterna. Nu är det dags för kött. Sprid hummer kött över hela jordskorpan, så att du får en bit i varje tugga.

3 Det sista steget i att skapa pizza innan bakning är att sked ost över hela pizza. Detta recept är för en extra ostliknande pizza, så om du gillar mindre ost, kan du justera det belopp du använder. Placera hela pizza i ugnen i 6 minuter, eller tills osten har en fin brun päls på toppen.

4 Ta bort pizza från ugnen och strö citronsaft över hela osten medan den fortfarande är varm. Svalna i 10 minuter och du har en trevlig middag för två.

Tips

  • För att göra skorpan extra krispiga, baka innan du lägger dina toppings under 3 minuter vid 450 grader.

  

Kommentar