Hur man skickar Wine Interstate i Mail

February 26

Hur man skickar Wine Interstate i Mail


Skicka vin från ett tillstånd till ett annat kan vara svårt eftersom varje stat har sina egna regler om vin transporter. I själva verket några förbjuda det. Du kan behöva hjälp av en vingård eller en spritbutik eftersom det finns postpolitik tjänster som gör det olagligt för personer att skicka vin via e-post. Men som vin blir mer populär bland turister och gåva givare, hittar du många vingårdar som är villiga att hjälpa dig med frakt.

Instruktioner

1 Konsultera vingård av ditt val på leveransalternativ. Vingård operatörer vanligtvis har erfarenhet av sjöfart vin till olika delar av landet. Detaljer för att bestämma innan inköp inkluderar hur många flaskor (om någon) en stat gör det möjligt att levereras till en adress, om tillstånd krävs eller om någon särskild punktskatt måste betalas. Dessutom, om du skickar vinet till dig själv, reglerna kommer sannolikt att vara mindre betungande än om du försöker att skicka den till en tredje part adress.

2 Söka vägledning från statliga tillsynsmyndigheter. Om vingård är osäker på hur du skickar vin till din begärda adressen, kan det vara dags att kontakta rätt tillstånd tillsynsmyndighet. Varje stat har en avdelning som övervakar sprit och alkoholfrågor. Ofta organen har namn som uppdelningen av alkoholdrycker, Institutionen för sprit licensiering eller avdelning av sprit kontroll.

3 Arbeta med din lokala spritbutik för att få vinet levereras till butiken. Ibland är det lättare för en spritbutik för att beställa vin på din räkning. Många sprit butiker kommer att försöka uppfylla en särskild ordning för dig om du ger butiken nödvändig beställningsinformation.

Tips

  • Ring framåt om du vet att du är sannolikt att vilja leverera vin från en viss vingård. Reglerna för varje stat kan ta lite tid att tolka, så att låta vingård i förväg är användbart.
  • Att försöka leverera vin genom US Postal Service i en omärkt låda kan resultera i allvarliga juridiska påföljder. I vissa stater, olagligt sjöfarten även en liten mängd vin är ett brott.

  

Kommentar