Gratis online-utbildning Tips för Schäfer

February 16

Gratis online-utbildning Tips för Schäfer


När du får en ny valp, spänning och förväntan regel dagen. Varje ny valp kommer med en rad ansvarsområden, men som bland annat tar hand om valpens hälsa, säkerhet och lycka. En mycket viktig aspekt av valp hälsa och lycka är utbildning. Tyska herdar är exceptionellt smarta hundar, så utbildning kräver oftast enkla konsistens för framgång.

Starta Young

Börja träna när hunden är ung och ny. Detta gäller särskilt för stora hundar som tyska herdar. Även om de kommer alltid att vara intelligent, villiga och lojal, kan mogna tyska herdar stå upp till 26 inches lång och väger över 100 pund. Hundarna är oundvikligen lättare att hantera när de är yngre och mindre. Hundar lär sig i allmänhet snabbare när de är unga, liksom.

spjällåda Training

Ge någon schäfer valp en låda för att använda som sin håla. Sätt filtar och leksaker i lådan och göra det till en fristad för valpen. Sätt valpen i sin bur under stillestånd, och mata valp behandlar för att lära den att lådan är en positiv plats snarare än straff. Använd lådan att lära schäfer att sova på egen hand, och att vänta på ett kontrollerat plats när du är långt. Också använda lådan för att styra en schäfer valp när du inte kan övervaka, för att underlätta internutbildning.

Behandlar och positivitet

När du är redo att träna en schäfer, se till att du har gott om godsaker till hands. Valpar svara på positiv förstärkning mer effektivt än något annat, och beröm i kombination med mat är en stark drivkraft. Detta gäller särskilt för tyska herdar, som försöker tillfredsställa sina herrar över allt annat. Använd godsaker och beröm för att berätta en schäfer valp som det är gjort rätt när den går på toaletten utanför eller går in i sin låda med inga klagomål. Använd godsaker att hjälpa träna valpen att sitta, fastställa och komma på inkallning. Positiv förstärkning kommer att uppmuntra valpen att upprepa dessa goda beteenden och om igen.


  

Kommentar