Hur man packa jordnötter i bulk

April 2

Kanske du har bara gjorde en affär på din favorit lagerbutik och köpte en stor mängd jordnötter. Kanske du har en släkting som arbetar i en mutter fabrik och får bra erbjudanden på jordnötter. I vilket fall som helst, kan det finnas tillfällen då du vill hitta ett sätt att packa dessa jordnötter i bulk och hålla dem fräscha. Hem vakuum tätningsteknik har ökat betydligt och kan bidra till att dina jordnötter håller sig fräscha tills du är redo att äta dem.

Instruktioner

1 Mät och kapa en 16-tums bit vakuumförseglingsplast förpackningsmaterial från 11-tums rulle. Om pjäsen är lite för lång, är det OK, men det kommer inte att fungera om pjäsen är för kort.

2 Försegla en av de öppna ändarna av din 16-tums-lång plast med vakuum sealer. Följ tillverkarens instruktioner för att låsa locket stängt och tätning av en påse. Denna remsa kommer nu att botten av påsen för dina jordnötter.

3 Låt nyligen förseglad påse och din vakuum försegling maskinen svalna.

4 Häll 2 till 3 pund. nötter i påsen. Jämna de två övre kanterna tillsammans.

5 Placera den öppna änden av påsen i vakuum sealer. Se till kanterna på påsen är i linje. Följ tillverkarens instruktioner för vakuumförpackning och försegling av en påse.

6 Märk och datera påse nyligen slutna bulkjordnötter och lagra för senare användning.

Tips

  • Om påsen verkar vara förseglad och lufttät när du först ta ut den ur vakuum sealer, men sedan utvecklar en läcka, kan du behöva försöka igen. Om det finns tillräckligt med utrymme i slutet av påsen, kan du bara avbröt felaktigt förseglade kanten och prova igen med samma påse. Om det inte finns tillräckligt med utrymme, måste du börja om igen med en ny bit av förpackningsmaterial från din 11-tums rulle.
  • Försök att undvika att få eventuellt skräp, såsom salt eller nötter partiklar, på eller i närheten av den övre kanten av påsen när du fyller den med muttrar. Skräp mellan ytor av påsen vid den punkt där du täta det kan störa en god tätning bildas.

  

Kommentar