Hur man tar bort en Stretch Type Watch Band

December 17

Stretch typ klockarmband, som ibland kallas "twist band," komma med de flesta klockor när du köper dem. De är lätta att bära och passa ett stort utbud av handledsstorlekar. Men många människor är allergiska mot metallen i stretch typ klockarmband och behöver byta bandet till en annan typ. Eftersom en klocka är ofta en smycke som bärs dagligen och märkte först av främlingar, vilket ger en personlig prägel genom att byta ut aktie stretch typ band med en man speciellt valt kan göra det ännu mer en förklaring av din personlighet.

Instruktioner

1 Ta bort klockan från handleden.

2 Håll klockan med klockan huset så att du kan se var klockan bandet går titta på fallet. Denna ände av bandet betecknas som "enskilda fallet." I fallet änden av bandet är en liten fjäder bar eller stiftet. Fullt utdragen, stift låses de små fördjupningarna i boetten på klockan klackarna som skjuter ut från huvudsidan av klockan. Du måste tvinga stiftet att dra tillbaka för att ta bort stretch typ bandet från klockan fallet.

3 Öppna dina nagelklippare och svänga mitt nagelfil bit ut. Håll Clippers och in spetsen av nagelfil mellan klockan klacken och våren bar av bandet. Tryck på våren bar tillbaka i det enskilda fallet av bandet och dra den änden av bandet från klockan klacken (ej mot klockan fallet men bort). Upprepa detta på andra sidan av det enskilda fallet. Du bör känna ha ena änden av bandet bort från titta på fallet.

4 Vrid fallet i handen tills du kan tydligt se det enskilda fallet av bandet som fortfarande är ansluten och upprepar steg 3.

Tips

  • Beroende på hur det enskilda fallet av ditt band passar klockan klackarna kan det vara lättare att använda en pincett för att dra våren bar. Helt enkelt få toppen av pincetten på åtminstone kanten av stiftet och tryck pincetten stängda samtidigt som du drar bandet ut.
  • Vissa sträcka typ klockarmband använda en typ av fjäder bar som inte är integrerad i själva klockan bandet men är separata. Var försiktig att dra tillbaka våren bar du inte oavsiktligt orsakar den att falla ut ur klockan bandet. Våren bar är mycket liten och lätt förloras. Utan det är ditt band värdelös.

  

Kommentar