Hur man lär sig om sjukdomar som drabbar Strutsar

April 10

De första strutsar fördes till USA 1882 och struts boskapsuppfödning tog fart strax efter. Liksom alla fjäderfä, strutsar är i riskzonen för flera typer av sjukdomar såsom bakterier, virus och parasiter sjukdomar. Strutsar och andra fjäderfän kan också drabbas av nutritionsrelaterade sjukdomar såsom rakitis. Håll strutsar friska genom att lära förebyggande metoder, sjukdomspatologi och hälsorisker.

Instruktioner

1 Leta efter uppslagsverk, både online och offline, på struts medicinsk behandling. Forskning de optimala förutsättningar för att höja och ta hand om strutsar och tamfjäderfä i allmänhet. Granska USDA National Agricultural Library hänvisning höja strutsar för mer information om fjäderfäsjukdom patologi och förebyggande.

2 Hitta en veterinär som specialiserat sig på fjäderfäuppfödning i ditt område. Flera grupper ger information och källor på nätet. Kontrollera också med din lokala veterinär för en remiss. När du hittar en fågel veterinär, samråda med dem på bästa foder val, kosttillskott och förebyggande vård för att bibehålla hälsan hos dina fåglar.

3 Studera och granska de vanligaste sjukdomarna och sjukdomar som drabbar strutsar online på Oklahoma State struts Book. Läs även Atlas för patologi på fjäderfä och Strutsar av N. Elkin och B. Perelman, som finns online på Poultrymed. Du kan även visa videor på fjäderfäsjukdomar på Poultrymed.

4 Läs World struts Association dokument om fågelinfluensa hälsorisk i strutsar. Denna rapport beskriver åtgärder för biosäkerhet, fastighetsförvaltning, vaccinationer och sjukdomssymptom i strutsar.

Tips

  • Strutsen i Sydafrika och flera andra länder har smittats Avian influensastammar (inklusive serotyper H5N9, H9N2, H7N1, H5N2).
  • Även om de flesta fjäderfä är immuna mot mjältbrand, strutsar har en högre utgångstemperatur, vilket gör dem mottagliga för infektion. I västra Java, Indonesien, var 2600 strutsar avlivats för att innehålla en mjältbrand utbrott på en strutsfarm.
  • E-vitamin och selen brister är vanliga händelser i strutsar från Sydafrika.

  

Kommentar