En guide om hur man äta hummer

August 17

En guide om hur man äta hummer


Även hummer rankas bland foodies favorit livsmedel, sprickbildning en av dessa kräftdjur varelser är ingen enkel rutin. Medan vi dregla över nyligen ångad skaldjurskött undangömt i hummer rullar och raviolis, sallader och surf-och-turfs, hur ett uppdrag med att ta bort de aptitväckande morsels penetrera att välbyggd röda skal? Låt inte en hummer kropp rustning står mellan dig och skaldjur saftighet. Med lite tålamod, ett par av verktyg och en vilja att få händerna smutsiga, äta hummer inte behöver vara en svår uppgift.

Instruktioner

1 En guide om hur man äta hummer

Behöver inte ytterligare hantera hummer efter tillagningen tills den har svalnat.

Koka hummer. Fyll en stor gryta med en qt. vatten och föra vatten till en koka. Släpp hummer i kokande vatten och koka i 10 till 12 minuter. När hummer har blivit klarröd, ta bort den från grytan och köra den under kallt vatten för att stoppa tillagningen.

2 En guide om hur man äta hummer

Klorna och svansen hus flesta av hummer kött.

Håll i hummer kropp och bryta klorna genom att vrida dem medurs. Gör samma sak med svansen. Placera dessa delar åt sidan.

3 En guide om hur man äta hummer

Även om det finns inte mycket kött på benen, kan du säkert hitta några morsels av kött.

Ta bort benen med samma vridning manöver gjort med klor och svans. Använda din spett för att ta bort köttet från skalet genom att sätta in spett i botten av benet och trycka köttet genom öppningen upptill.

4 En guide om hur man äta hummer

Den röda korn du kan hitta i hummer är rom och bör inte kasseras. Många anser att det är en delikatess.

Ta bort köttet kvar i svansen, klo och ben leder. Efter att vrida av hummer extremiteter, kommer kött ofta lämnas i lederna. Ta bort köttet med hjälp av fingrarna eller en fisk plocka. Skrapa runt kanten på lederna och ta bort eventuella överblivna kött.

5 En guide om hur man äta hummer

Innan äta, se till att det inte finns några fläckar av skal dolda i köttet.

Ta bort klor och extrahera köttet med hjälp av kex eller köks sax. Gör flera sprickor runt klorna och bryta skalet bort från köttet. Du kan också klippa från botten av klo, upp till toppen, genom att sätta din sax i öppningen och skär längs kurvan av klon. Riv skalet från köttet när du har gjort ett snitt längs klo.

6 En guide om hur man äta hummer

Äta kött som du extrahera den. Om du extrahera alla kött och sedan äta det, kommer köttet knäckt i början vara kallt.

Stadigt tag i svansen och dra ut fenan från slutet av svansen. Sätt fingret i hålet i botten av svansen och tryck köttet fram till toppen. Du kan också använda ditt kök sax för att skära genom mitten av svansen höljet. Sätt din sax i den breda delen av svansen och skära ned till botten. Bryta svansen bort från köttet.

7 En guide om hur man äta hummer

Var noga med att ha många servetter till hands. Äta hummer kan bli rörigt!

Servera med citron och smält smör. Även hummer kan ätas på egen hand, kan du pressa citron över hummer kött och dopp i smör för extra smak.

Tips

  • Något kött som är svart är svampiga och osäkra att äta.

  

Kommentar