Hur man identifierar örter och kryddor från Bild

February 25

Hur man identifierar örter och kryddor från Bild


Örter och kryddor är en integrerad del av varje köket, vilket ger både smak och färg till en mängd olika rätter. Från den gula färgen på saffran till den ljusa gröna av färsk basilika, identifiera örter och kryddor av foton eller ritningar tillåter en individ att utöka sina kunskaper om de viktiga ingredienserna och hjälper kockar använda dem i framtida rätter. Bilder ge de viktigaste identifiera faktorer för örter och kryddor, eftersom de visar textur, form och färg på växterna.

Instruktioner

1 Köp en bok listar alla kryddväxter och kryddor med bilder för varje (se referenser del av den här artikeln för en bok).

2 Undersök ört eller krydda du försöker identifiera. Anteckna dess specifika egenskaper, såsom konsistens, färg, storlek och form.

3 Bestämma huruvida ört är i sitt helt eller mald form, såväl som om den är torkad eller färsk. Detta kan orsaka fel identifiering om en krydda är marken, men är inte i bilden.

4 Räkna ut hur gammal krydda eller ört du vill identifiera är. Dessutom, om det är i sådd, blomning, eller nyligen odlas form, detta kommer att hjälpa till när identifiera den.

5 Jämför ört eller krydda som du vill identifiera sig med bilden av det i boken. Bekräfta att det är rätt ört genom att jämföra ålder, storlek, form, scen, konsistens och färg.

Tips

  • Utför identifiering av örter och kryddor med barn för att lära dem om de olika kryddor som kan användas i rätter.

  

Kommentar