Tips om Dressing en baby

March 28

Tips om Dressing en baby


En del av det roliga med att vara förälder är att få ditt barn klädd varje dag. Men vill du inte att klä ditt barn att bli en prövning. Försök att minimera besväret, och få ditt barn klädd och redo för dagen kommer att bli en lätt match.

Lätt på och av Styles

Spädbarn slingra en hel del, även när du försöker klä dem. Detta är en anledning att välja babykläder med enkla infästningar som snaps i stället för knappar.

Babykläder bör vara elastisk nog att komma över deras huvuden och att manövrera sina armar och ben i utan att skada dem. Det hjälper om skjortor har extra stora öppningar med tryckknappar eller knappar på en sidopanel. På så sätt, sätt dig en topp över ett barns huvud och fästa snaps eller knappar för en perfekt passform.

När du drar en tröja över en bebis huvud, sträcka ut så mycket som möjligt innan du försöker dra den över. Lyft barnets hand i en hylsa och dra sedan hennes arm genom öppningen från den andra änden i stället för att trycka den igenom.

Ett bra val för pyjamas är tillsvidare klänningar. Eftersom det inte finns några fästanordningar, är det lätt att ändra en bebis blöja; detta är till hjälp för föräldrar som måste ändra dem mitt i natten.

Easy-Care Tyger

Du vill material som är lätta att ta hand om när klä ett barn eftersom barn bli rörigt. Förutom spotta upp, kommer de blir smutsiga när de äter eller kan ha en blöja olycka. Babykläder bör tvättas i maskin eftersom du gå igenom en hel del olika outfits.

Eftersom barn kan röra upp sina kläder, är det klokt att ta med åtminstone två eller tre extra kläder om du går ut. Det är också en bra idé att sätta en haklapp på ditt barn, även om det inte är matdags. På så sätt, om ditt barn spottar upp, landar det på haklappen i stället för sina kläder.

Babykläder bör också göras av mjuka material. De kommer i kontakt med en babys känsliga hud, och så bör inte vara knaster eller grov; detta hjälper ditt barn bo bekvämt och innehåll.

Inte utstyra

Vissa föräldrar har en tendens att utstyra sitt barn eftersom de tror att barn är alltid kallare än de är. Medan du bör ta med en filt eller tröja vart du än går, om det finns en kyla i luften, det finns ingen anledning att sätta extra lager på ett barn om du känner dig bekväm själv. Om du lägger för mycket kläder på barnet, kommer hon att få överhettade och obekväma.


  

Kommentar