Hur man gör livet sparare Smycken

October 22

Hur man gör livet sparare Smycken


Gör ett modepåstående med en söt smycke formade av livet sparare godis. Fruktsmak Life Savers godis har varit en amerikansk klassiker sedan starten 1912. Sedan dess har livet sparare hårda karameller utvidgas till att omfatta Life Savers Gummies. Kombinera traditionell rock hard Life Savers hårda karameller som har en glänsande lyster med sega och matt-färgad Life Savers Gummies för att skapa armband, halsband och ankelband. Den verkliga behandla med dessa smycken är att kunna mellanmål på pärlorna som du bär dem.

Instruktioner

Life Savers armband eller Anklet

1 Skär en längd av sytråd som är 24 inches lång. String tråden på en synål. Dra tråden genom nålsögat tills var och en av ändarna av tråden är lika långa. Knyt ändarna av tråden i en knut för att bilda ett dubbelt lager av tråd.

2 För in nålen genom två Life Savers hårda karameller i olika färger. Dra tråden genom godis så 3 inches av tråd som innehåller knutna änden förblir avskalat med godis. Tillsätt en Life Savers Gummies godis av en kontrasterande färg. Tråd två Life Savers hårda karameller på gängan.

3 Dekorera armbandet eller anklet av strängarna en klibbig björn eller en röd eller svart gummi hallon beroende på vilken stil du vill uppnå; en klibbig björn är perfekt för en mer lekfull smycke medan hallon lånar ut till en mer klassisk look. Lägg till två Life Savers hårda karameller till tråden.

4 För in nålen genom mitten av en miniatyr gumball; skjut gumball intill Life Savers hårda karameller. Lägg samma godis till den andra sidan av Gumball i omvänd ordning som du använde för att initialt lägga till godis. Skär nålen från tråden och knyta ändarna av tråden tillsammans runt handleden eller fotleden.

Life Savers Halsband

5 Skär en 36-tums längd av tråd för att göra ett halsband. Trä en nål och knyt en knut i ändarna på tråden som du gjorde tidigare med armbandet / fotlänk.

6 Tillsätt fyra Life Savers hårda karameller och fyra Life Savers Gummies till tråden; lämnar en 4-tums-lång svans i knutna änden av tråden.

7 För in nålen genom en klibbig björn, en svart eller röd gummi hallon, eller en miniatyr gumball. Tillsätt fyra Life Savers hårda karameller och fyra Life Savers Gummies. Gänga antingen av det klibbiga karameller eller gumball till strängen; lägga till samma typ av godis till halsbandet som du ursprungligen lagt, men i olika färger.

8 Fortsätt att lägga en kombination av fyra Life Savers godis och fyra Life Savers Gummies följt av ditt val av antingen gelékonfektyr, klibbiga hallon eller gumballs på tråden tills den är täckt upp till 4 inches från basen av nålen.

9 Skär nålen från tråden. Knyta de två ändarna av halsbandet tillsammans. Skjut halsbandet över huvudet för att bära den.


  

Kommentar