Bästa Hotell i UAE

September 8

Bästa Hotell i UAE


Förenade Arabemiraten ligger i Persiska viken, och består av sju emirat. Huvudstaden Abu Dhabi, och den största staden, Dubai, båda har blivit synonymt med extrem lyx och överflöd, och därför är hem för några av världens största hotell. Bekvämligheter i de här hotellen varierar kraftigt, men alla har samma aura av lyx.

Emirates Palace

Emirates Palace ligger i Abu Dhabi, och är en av Mellanösterns mest extravaganta hotell. Hotellet är byggt med några av världens mest sällsynta material och är byggd för att likna en modern arabisk palats. Beläget på Persiska viken, har hotellet faciliteter såsom en halv mil lång privat strand, concierge, full spa, två pooler, tennisbana, valutaväxling, många butiker high-end, på plats marina och nattklubb. Husdjur är inte tillåtna. Över 10 restauranger och barer finns, förutom i rummet matsal.

Det finns totalt 394 rum och sviter, konfigurerade som en-, två- och tre sovrum sviter, med början på 585 kvadratfot. Alla rum har en rik inredning som inkluderar guld inventarier i badrum, en 52-tums tv, egen balkong, privat butler, pekskärms elektroniskt styrsystem och kostnadsfri Wi-Fi. Suites har ett antal bekvämligheter, inklusive en personlig bärbar dator, och är upp till 7.200 kvadratfötter i storlek. Anslutande rum finns tillgängliga.

Emirates Palace Hotel

PO Box 39999

West End Corniche, Abu Dhabi

Förenade arabemiraten

011-971-2-690-9000

emiratespalace.com

Burj Al Arab

Burj Al Arab är en av världens mest kända hotell, delvis tack vare dess yttre, formad som ett segel och stigande över 1000 fot i höjd. Hotellet dubbar sig själv som en "sju-stjärniga fastighet", och ligger på en privat ö i Persiska viken. Några av hotellets faciliteter inkluderar användning av en privat, chaufför Rolls-Royce, världens högsta inre atrium på över 590 fot, 24-timmars butlerservice, flera pooler, ett komplett spa och en privat strand. Sex restauranger på plats finns.

Hotellet består av 202 två våningar sviter som sträcker sig från 1.800 kvadrat-fot till 8.300 kvadratfötter. Alla rum är rikt utformade och inkluderar guld accenter och har ett vardagsrum, matsal, sit-down bar och ett badrum med jacuzzi. Royal Suite innehåller också en privat teater och ett bibliotek.

Burj Al Arab

Jumeirah Beach Rd.

PO Box 74147

Dubai

Förenade arabemiraten

011-971-4-301-7777

jumeirah.com

Atlantis The Palm

Atlantis hotell ligger på Palm Island och har en milslång privat strand vid Persiska viken. Hotellet är uppdelat i två torn och har arabiska och västerländska influenser. Hotellet har faciliteter såsom en egen vattenpark, akvarium, flera specialaffärer, en nattklubb, två pooler, tennisbana, gym, full spa och concierge. Atlantis erbjuder över 20 restauranger och barer samt måltider på rummet.

De 1,539 rummen och sviterna börjar på 480 kvadratfot och innehåller klassiska möbler, värdeskåp på rummet, minibar och en balkong. The Bridge Suite, på nästan 9900 kvadratfot är en av de största hotellrummen i världen. The Bridge Suite innehåller tre sovrum, matsal sittplatser 16, 24-timmars butlerservice, egen bar, bibliotek och mediacentret.

Atlantis The Palm

Crescent Rd., The Palm Jumeirah

Dubai

Förenade arabemiraten

011-971-4-426-0000

atlantisthepalm.com


  

Kommentar