Hur man undviker att betala enorma skatter på internationella flygningar

March 17

Hur man undviker att betala enorma skatter på internationella flygningar


Enligt FareCompare.com, skatter och avgifter för internationella flygningar från USA fast på $ 54 (nonstop) och $ 68 (one-stop) i oktober 2010. Utländska flygplatser tar ut sin skatt på internationella ankomster - och dessa skatt hastigheter kan variera dramatiskt. För att undvika att betala stora skatter på internationella flygningar, bör du överväga alla de platser du vill besöka på din resplan, sedan jämföra flygplatsskatter och planera din resa i enlighet därmed.

Instruktioner

1 Skriv ut din resplan så detaljerat som möjligt, att se, åtminstone, att lista alla större städer med internationella flygplatser som du planerar att besöka. Internationella ankomst- och avgångsskatter kan variera i stor utsträckning mellan flygplatser, även de som är nära varandra, är det en bra idé att ha ett antal alternativ öppna om du vill begränsa din exponering för dessa skatter.

2 Jämför avgångs- och ankomst skatt för alla flygplatser på listan på nätet. Pris flyg till varje destination, mycket uppmärksamma på det belopp som anges i avsnittet "skatter och avgifter". Till exempel, om du planerar en resa till Mellanöstern från New York du kan priset flyg till Amman, Jordanien, Kairo, Egypten och Beirut, Libanon om du planerar att besöka alla tre av dessa städer vid något tillfälle under resan. Flygbolaget du använder är inte viktigt eftersom skatter och avgifter kommer att vara densamma för alla flygbolag vid en given flygplats. Pris tur och retur flyg som enkelresor i varje riktning för att se skillnaden mellan avgångs- och ankomst skatter. En lista av flyg sökverktyg finns i avsnittet "Resurser".

3 Jämför det belopp du kan spara på skatter genom att resa till en viss flygplats med hur mycket du kan spendera att få från flygplatsen till en annan destination. Till exempel, om skillnaden i skatt mellan landning i Beirut snarare än Kairo är $ 78, men en enkelresa från Beirut till Kairo är $ 100 dyrare än tvärtom, kan det inte vara värt det för dig att utnyttja denna möjlighet . Tänk på storskaliga kostnader för resan och inte bara de ursprungliga skattebesparingar du kan njuta av.

4 Överväga att flyga in och ut ur olika flygplatser. Förutom det faktum att flygplatsavgifter kan variera så mycket som ankomst skatter, slutföra din resa utan att behöva återvända till en annan stad kan spara på bekostnad av att köpa en biljett tillbaka till ursprunget, att få ett hotell och så vidare. Tänk dig till exempel, efter att ha valt att flyga till Amman, du upptäcker att Kairo flygplats tar ut en avgång skatt på $ 11, medan Amman flygplatsens är $ 25. Förutom att spara $ 14 per passagerare genom att flyga ut i Kairo, kan du spara kostnaden för en returresa från Kairo till Amman. Om du väljer att göra detta, är det viktigt att se till att kostnaden för två enkelresor - i detta fall, New York-Amman och Kairo-New York, är billigare än tur - New York-Amman-New York, för exempel.

Tips

  • Om du är en frekvent internationell resenär, kan du överväga att köpa International Association for Air Travels "Förteckning över Ticket och flygplatsskatter och avgifter," tillgänglig för $ 1500 per oktober 2010.

  

Kommentar