Flygplats Begränsningar Bagage

December 23

Flygplatssäkerhet har ökat dramatiskt, och många nya regler och begränsningar finns på plats. En bit av handbagage tillåts på planet med antingen en handväska eller en bärbar dator, medan incheckat bagage är inte tillgänglig under flygningen.

Handbagage

I ditt handbagage måste alla vätskor i behållare som är 3,4 uns eller mindre, och alla vätskor ska passa in i en kvart-storlek väska. Alla tillåtna undantag i mängder över 3,4 uns måste deklareras till en TSA agent för inspektion. Undantag välling, bröstmjölk, som är nödvändiga för vätskor för en person med funktionshinder eller sjukdom, livsuppehållande vätskor, vätskor som används för kosmetiska operationer och läkemedel.

Kollat ​​bagage

Allt incheckat bagage kommer att kontrolleras av TSA. Vikt begränsningar kan gälla; och om en incheckad väska överskrider dessa gränser, kan en extra avgift inträffa. Gränser kan också finnas på antalet säckar du kan kontrollera innan en avgift gäller. Både viktbegränsningar och antalet säckar tillåtna bestäms av flygbolaget. TSA förbjuder ett antal farliga objekt att vara i det incheckade bagaget såsom sprängämnen (dynamit, realistiska kopior av sprängämnen, bomber och fyrverkerier), brännbara föremål (bränsle, tändvätska och aerosoler), och / eller inaktivera kemikalier (flytande blekmedel, sprutmålningsfärg och klor för pooler).

tips

Använd ett lås som är TSA godkänd, så om en TSA agent måste söka väskan ska han inte behöva bryta upp låset. Film kan skadas av den utrustning som används för att screena väskan. Var noga med att sätta en ID-etikett på ditt bagage så att det kan identifieras i fall det går förlorat.

Storlek

Kontrollera med enskilda flygbolag för måttrestriktioner handbagage. Något bagage som kan passa genom röntgenmaskinen kommer att visas, men det betyder inte att din carry-on kommer att uppfylla kraven i flygbolaget du flyger.


  

Kommentar