Hur får Beach Ready brasiliansk-stil

September 25

Aj. Det finns inte mycket mer att säga som beskriver det bästa sättet att få stranden redo, brasiliansk stil. Kommit till New York i 1987 av en grupp systrar från Brasilien, är den brasilianska bikini vax verkligen sexig men kräver en lejonparten av "CCC-mod" att ha det gjort.

Instruktioner

1 Ta en varm dusch och tvätta bikinilinjen innan du bege dig till salongen.

2 Shed någon självmedvetenhet och blygsamhet vid dörren tillsammans med den nedre halvan av dina kläder. Detta är inte tid att täcka upp och din vax tekniker behöver bli ganska bekant med dina intima delar för att göra den brasilianska vaxet korrekt.

3 Ligg på rygg och låta teknikern att sprida skinkorna isär och placera varm vax i de innersta regionerna. De kommer att tillämpa en trasa över vaxet och sedan snabbt slita bort det, så att du håller andan från ren smärta.

4 sära på benen så vidöppen som möjligt så att teknikern kan sprida vax på utsidan av blygdläpparna. När de tillämpar tyg, ta en mycket djupt andetag. Blunda och förbereda för ytterligare en runda av tår framkallande smärta.

5 Låt teknikern att placera dina ben på många olika sätt, även kasta dem över sina axlar. De kan begära att du sätter dig i kompromissa positioner, men detta är nödvändigt eftersom huden måste vara tätt för maximal hårborttagning.

6 Sitt stilla medan teknikern följer vaxning med pincett, ta bort alla dessa herrelösa hårstrån som inte kommit ut med bikini vax. Återigen, detta smärtsamt, men mer som stiftet stick i stället för den intensiva pull av duken.

7 Applicera lugnande lotion över hela vaxade området eller tillåta teknikern att göra detta. Den svala lotion lugnar röd hud och hjälper till att jämna ut huden. Din nya brasilianska utseende bör förbli hår fri för ungefär en månad eller mer.


  

Kommentar