Barnmat för en hund

December 10

Barnmat kan matas direkt till hundar, eller blandas med andra ingredienser för att göra hundgodis. Ge inte hundar barnmat som innehåller lök, eftersom lök kan vara skadligt för hundar. Barnmat är inte ett bra substitut för hundmat, eftersom det inte innehåller alla de näringsämnen och vitaminer hundar behöver. Foder barnmat sparsamt som en ouppnåelig lyx.

Kött barnmat

Denna typ av barnmat är tillverkad av marken upp kött blandas med vatten. Det kommer i en mängd olika smaker, inklusive nöt, kyckling och kalkon. Det är förpackat i små glasburkar. Du kan ge den till din hund på en sked, eller genom att ösa ut med fingret och erbjuda det till din hund att slicka. Den kan även blandas med andra ingredienser och bakas i en ugn i hårda hund cookies.

Frukt och grönsaker barnmat

Vissa hundar som grönsaker, så att du kan mata dem barnmat som härrör från dessa ingredienser så länge det inte innehåller lök. Morötter, bönor, bananer, squash, och vattenmelon barnmat kan matas till hundar. Du kan också mata de fasta andra steget barnmat, såsom skalade baby morötter. Bara fisk dem ur burken och ge dem till hunden som alla behandla.

Barnmat och sjuka hundar

De flesta hundar tycker barnmat läcker, så det kan användas för att övertyga en sjuk hund som vägrar hundmat att börja äta. Doppa fingret i burken, och smeta lite på hundens nos. Var noga med att inte blockera näsborrarna. Hunden kommer att slicka livsmedel utanför nosen, och du kan lägga mer på näsan, eller erbjuda hunden barnmat på fingret.

Använda Barnmat att ändra Foods

Vissa hundar kommer att vägra en ny torrfoder eftersom de inte gillar smaken. Du kan lägga till barnmat till torrfoder för att göra det mer attraktivt. Detta fungerar bäst med kött pasta barnmat. Tillsätt kibble till hundens skål, sedan sked barnmat over the top. Blanda kraftigt så att torrfoder är helt belagd. Detta förhindrar hunden från att slicka upp barnmat och lämnar kibble bakom.


  

Kommentar