Lätt hår nedskärningar för kvinnor

February 4

Svåra att hantera hår är ett problem för kvinnor, vilket skapar ett behov av en hel arsenal av styling verktyg bara för att få redo på morgonen. Perfekt utseende börjar med frisyr, och en stor nedskärning är en som kräver minimal styling.

Kort hår

Genvägar är mycket lätt att hantera, eftersom de kräver dime stora mängder schampo och balsam när rengöring, liksom lite eller inget hår vård produkt. En enkel genväg som en pixie fungerar bäst för dem med rakt vågiga hår i alla tjocklekar. För att undvika en tung "svamp" utseende, begära att din stylist tunna ut några problemområden med texture sax. Medan geometriska eller avant garde trubbig stilar är tilltalande, de tar en hel del arbete för att hålla i toppform, och är bara bäst för dem med naturligt rakt hår som inte är benägna att frizz och är utan Cowlicks.

Kvinnor med lockigt hår kan också ha genvägar, men frånkopplade eller asymmetriska stilar bör övervägas, för att undvika en total poof effekt. Tänk på popstjärnan Rihanna under sommaren 2009, då hon lät henne Pompadour hänga löst i naturliga lockar. Sidorna och nacke är avsmalnande för en chic, enkel att hantera utseende.

Genvägar med längre lugg har mångsidighet på det sätt de är slitna om du väljer att använda stylingprodukter, eftersom de kan bäras framåt, särade, lurvig eller slät.

Du kan ändra din korta frisyr varje dag om du så önskar. Regelbundna trim var 4-6 veckor är en absolut nödvändighet när behålla din perfekta genväg.

Classic Bob

En klassisk easy cut är en bob, som används med kort eller medellånga hår.

De längsta lager på framsidan av en bobfrisyr kan falla någonstans från dina kindben till axlarna och bäras med lugg att smickra din ansiktsform. Bobs kan vara tätt avsmalnande vid nacken med en extrem A-linjevinkel som leder till ansikte, eller har en gradvis och slätt utseende. Om du tror att du har en "bra sida," din bob kan skäras asymmetriskt med ena sidan något längre än den andra, för att framhäva dina favoritfunktioner.

Bobs fungerar bäst för dem med rakt till vågigt hår. Ju rakare håret, den slankare den bob. För vågig eller tjockt hår, razoring kanterna eller lägga lager hela stilen kan lägga till en dynamisk och rolig effekt med en mängd olika styling alternativ.

långa lager

Långa lager är bra för alla hårtyper och kan bäras med lugg eller skildes. Lager kan formas som bäst passar din ansiktsform, liksom shagged för extra textur eller volym. Långt skiktade hår gör också en utmärkt bas för de enklaste varmt väder frisyrer --- hästsvansar och bullar.

Kvinnor som bär sitt hår lockigt kommer att tycka att långa lager är lättast att underhålla, trots att de har skikten blandas är nyckeln till att undvika en triangelform. Om du har fina eller tunt hår och känna att långa lager passar dig, anser att dina lager ser bäst med rena, torra hår, som kommer att hålla din del från att titta platt. Flickor med lockar inte nödvändigtvis har detta problem, och bör ta hand om sitt långa hår med konditionering behandlingar för att undvika frizz och torrhet.


  

Kommentar