Hur man gör pumpa Spice Tea

June 13

Hur man gör pumpa Spice Tea


När vädret börjar vända svalare på hösten, tankar vända sig till komfort livsmedel som följer med skörden av säsongen. En av dessa livsmedel är pumpa. Inte bara är pumpor en fixtur på Halloween, men denna mångsidiga medlem av squash familjen kan användas i bröd, soppor, cheesecakes och pajer. En typisk pumpapaj har vissa kryddor som används för att förbättra sin smak, och samma kryddor kan blandas med torkade pumpa och teblad att göra en smakrik te.

Instruktioner

1 Tillsätt vatten till en liten kruka, och värme till en rullande koka på spisen på hög värme.

2 Tillsätt 3 tsk. konserverad pumpa - eller 1/4 kopp färsk pumpa som har mosade - till en liten skål. Placera i en mikrovågsugn, och koka på hög i ca 2 minuter - 30 sekunders intervall - tills fukten har avdunstat.

3 Blanda 1/8 tsk. mald kanel, 1/8 tsk. riven muskot, 1/8 tsk. mald ingefära och 1/8 tsk. malda kryddnejlikor i skålen. Blanda väl med användning av en visp.

4 Tillsätt 1 tsk. lös te - typiskt svart te, men lös te kommer att göra - till en te boll. Lägg 1/8 tsk. av pumpa blandningen till te bollen, och försegla den ordentligt.

5 Placera te bollen i en kopp, och häll kokande vatten i den.

6 Tillåta teet dra i åtminstone 5 minuter. Ta te bollen och kasta te blandning.

7 Lagra alla överblivna pumpa blandningen förseglas i kylskåp i upp till en vecka, eller frysa den i upp till tre månader.


  

Kommentar