Vilka är skillnaderna i en espresso, Frappuccino och mocka?

June 5

Vilka är skillnaderna i en espresso, Frappuccino och mocka?


Gå till din favorit lokala kaféet presenteras en rad alternativ, liksom en rad förvirring. Det är inte bara en enkel kopp kaffe som erbjuds mer. Menyer är översvämmad med espresso, frappuccinos, mochas och en mängd andra fina koffeinhaltiga drycker.

Sammansättning

En espresso är en stark skott av kaffe gjorts under högt tryck. En mocka är gjord av espresso, men också har ångad mjölk och choklad i det, och ibland vispad grädde. En frappuccino har ingenting att göra med espresso. Denna dryck är gjord av kaffe blandas med is för att skapa en frostig dryck. Vissa frappuccinos kan göras med mocka i stället för kaffe.

variationer

Mocka kan användas för att göra andra typer av drycker, såsom en frappuccino eller drycker med olika smaker av mocka, såsom en vit glasyr. Espresso är närvarande i andra standard kafé produkter, såsom lattes och cappuccino. Frappuccinos tenderar att komma i en matris av smaker. Några populära blandningar inkluderar kola frappuccinos och frappuccinos med choklad marker i dem.

storlekar

Storleken på dessa drycker är viktigast när det gäller den espresso. Om du får ett skott av espresso, bör du räkna med en mycket liten kopp. Därför människor ofta beställa en dubbel eller trippel skott av espresso, eller de frågar kaféet för att lägga till ett skott eller mer av espresso till en annan typ av dryck som de har beställt. Mochas och frappuccinos är allmänt tillgängliga oavsett storlek koppar butiken har att erbjuda.

Varmt eller kallt

Frappuccinos alltid serveras kall. Medan en ren mocka eller en ren espresso kommer att bli varm, kan ett skott av endera av dessa ämnen tillsättas till en iskall dryck.


  

Kommentar