Det bästa sättet att Tan inomhus

August 11

Det bästa sättet att Tan inomhus


Tanning inomhus erbjuder ett enkelt sätt att utveckla en solbränna med bibehållen kontroll över hur djupt din solbränna blir. När garvning inuti, kan du använda antingen ett solarium eller solarium. En solarium minskar den tid du behöver spendera i UV-ljus, vilket gör den idealisk för att utveckla en solbränna på kort tid.

Instruktioner

En dusch på morgonen innan du går till solariet. Även i duschen, exfoliera huden med en luffa att avlägsna döda hudceller.

2 Besök solariet och betala för att använda den stående solarium. Montern garanterar att du får en jämn solbränna över hela kroppen och förhindrar ljusa områden under armarna eller mellan benen.

3 Applicera en inomhus garvning lotion med bronzer till hela kroppen och ansiktet medan förbereder sig för att komma i solarium. Gnid lotion i ordentligt.

4 Tie långt hår upp på toppen av huvudet och sätta på dina garvglasögon. Tanning glasögon är nödvändigt för att förhindra ögonskada från UV-ljus.

5 Stå i solarium under två till fyra minuter på din första dag garvning. Ut ur solarium så snart huden börjar kännas varm för att undvika solbränna. Öka din garvning tid av två minuter var två till fyra dagar tills du når högst tio minuter.

6 Applicera en lotion efter garvning för att återfukta huden och hjälpa den att utveckla den djupaste solbrännan möjligt. Efter garvning lotion säljs i solarier och ofta innehåller hampa djupt återfukta.


  

Kommentar