Hur man köper märkeskläder för mindre pengar

May 5

Hur man köper märkeskläder för mindre pengar


Om du är en blivande fashionista, kan du ofta känner sig utestängda från en värld av designermärken. De producerar stora kläder och skor - men priset! Hur har du tänkt att betala hyran och har dessa fantastiska klänningar? Det är möjligt. Du behöver bara lära sig några tips och tricks som låter dig köpa designermärken till en bråkdel av ordinarie pris.

Instruktioner

1 Kolla din lokala off-pris återförsäljare. Du kan hitta designermärken på off-pris återförsäljare på cirka 40 till 60 procent av. De brukar inte bära de högre end märken, men du kan definitivt hitta några designerjeans och handväskor.

2 Gå privat försäljning samhällen. Dessa är online-grupper som säljer high-end fashion för upp till 80 procent av. De har begränsade mängder och varje designer är endast tillgänglig för en dag eller två så du måste kontrollera tidigt och ofta. De flesta av dessa platser är bara inbjudan. Nya butiker kommer till dessa webbplatser varje dag så inventeringen håller sig fräsch. Mycket populära formgivare sälja ut snabbt, så det är bäst att kolla inventeringen så snart butiken är öppen.

3 Kolla in frakten. Om du har turen att bo i eller nära en storstad, frakten är din vän. Dessa är oftast designer specifika och är nödvändigt om du är intresserad av mode men bor på en budget. Här hittar du klänningar, väskor, jeans, skor och allt däremellan från alla typer av designers. Var beredd på att vara aggressiv. Rabatterna är så bra att en del människor är villiga att tampas med dig. Dessutom förväntar sig inte ett provrum. De flesta ger inte en så har en god uppfattning om din storlek eller klänning så att du kan prova saker på.

4 Leta efter försäljning. Tänk på att när riktigt dyra butiker har en försäljning eller har objekt på spel kan det gå för så mycket som 70 procent av. Dessa butiker är vanligtvis mindre i storlek och måste bli av med kläder för att ge plats för den aktuella säsongens mode. Låt dig inte skrämmas av namnet på butiken. Om du ser ett spel eller försäljning skylt på en high-end butik, gå rätt i. Du kanske blir förvånad över att finna att priserna kan arbeta inom din budget.

Tips

  • Väntar ett par veckor efter en försäljning tecken går upp kommer ofta får du ännu större rabatter. Nackdelen är att det återstående urvalet inte kan vara stor.
  • Få på en listserve som skickar mail till dig om frakten i ditt samhälle. Det är det enklaste sättet att veta vad som händer.
  • När du handlar på nätet till rabatterade designer objekt, vara medveten om att det finns många webbplatser som säljer falska saker. Använd endast webbplatser som har rekommenderats av personer som du känner och litar på.

  

Kommentar