Hur kan man vara Mean som Simon Cowell

June 20

Fråga någon tonåring som den elakaste mannen i världen är, och det är en bra satsning att de kommer att säga Simon Cowell. Som en domare på mega-populära dokusåpan "American Idol" Simon Cowell är känd för sina svidande recensioner av hoppfulla tävlande och anses allmänt vara domaren att vinna över, om någon kan. Elak är lätt, men att menar som Simon Cowell kan ta lite övning.

Instruktioner

1 vara brutalt ärlig när du pratar med folk. Många människor antar att Simon Cowell är elak när han säger något nedsättande, men han är faktiskt anger sina åsikter utan att bry sig om att vara diplomatisk om det. Telling någon upp framför att de inte ser bra eller att de har gjort ett dåligt val är ett bra sätt att börja är medelvärdet.

2 Var smart när du förolämpar någon. Medan Simon Cowell är medelvärdet, är han också smart, vilket är varför folk kan minnas när han berättar någon, till exempel, att hon "lät som Dolly Parton på helium." För att vara smart, koncentrera sig på hyperbole, metaforer och liknelser.

3 Inte betyder helt enkelt att vara elak, eftersom Simon Cowell inte är meningen att slumpmässiga främlingar. Istället hans medel kommentarer tenderar att vara halv konstruktiv kritik, till exempel när han berättade en tävlande, "Du och latinsk musik hör ihop som chokladglass och en lök." Se till att när du är medelvärdet, är det inte i första hand att skada någon, men i stället för att få dem att dra sig undan från att göra vad fick dig att vara elak mot dem.

4 Säga vad du tänker oavsett konsekvenserna. Vid en anmärkningsvärd tillfälle i den sjätte säsongen av American Idol, en ilsken tävlande doused Simon med vatten efter att ha förolämpat, ett faktum som inte påverkade Simon attityd alls. För att vara elak, måste man acceptera att det inte bara kommer folk inte uppskattar din elakhet, men att deras reaktioner är helt enkelt inte så viktigt för dig.

5 Förord ​​dina elakaste rapporter till en pseudo-artig fras som "Jag menar inte att vara oförskämd, men ..." innan uppskjutning i medel anmärkning. Detta är en av Simon Cowell varumärken och med lite tweaking det är acceptabelt för alla som försöker att vara elak. Bra variationer inkluderar "Jag vill inte förolämpa dig, men ..." och "Jag tror att du är bra, med undantag för ..." som båda satt målet för hösten.

Tips

  • Folk tycker inte om dem som är elaka mot dem.

  

Kommentar