Hur man undviker Över Accessorizing

April 1

Över accessorizing kan förstöra den perfekta outfiten. Lär dig att shoppa med rätt mängd bitar och mod för att skapa en tilltalande effekt. Här är några bra tips om hur man shoppa en outfit så att det smickrar din figur utan överväldigande det.

Instruktioner

1 Tänk på din kropp i tre olika sektioner: från huvud till halsen, halsen midja, och midjan till fötterna. När någon tittar på dig, dessa är de viktigaste delarna som de ser. Accessorizing vart och ett av dessa avsnitt korrekt är oerhört viktigt när man går för wow-faktor.

2 Tänk på alla de tillbehör som kan gå i ett avsnitt. Från topp till halsen, kan det finnas en hatt, pannband, örhängen, solglasögon och halsband. Från halsen till midjan: ett halsband, armband, bälten och handväska. Från midjan till fötterna: ett bälte, anklet och skor.

3 Tänk dig att du har alla dessa objekt på, och att de är stora och djärva. En av de största misstagen kvinnor gör när accessorizing bär alltför många djärva och stora objekt i en sektion.

4 Välj ett betydande stycke som du vill ha i varje avsnitt. Till exempel: en tjock, ljus pannband; en stor axelväska handväska; och gula kilar med ett sugrör klack.

5 Gör alla andra tillbehör i varje avsnitt räkna, men tona ner dem. I stället för fet örhängen, prova enkla bågar eller nitar. Utelämna skrymmande bältet. Håll dig till en eller två tunna armband. Bär bara en tunn anklet med dina kilar. Var och en av dessa bitar accenter djärvare bitar utan att konkurrera med dem.

6 Använd dessa tips för att undvika över accessorizing och du har en stor outfit.

Tips

  • Mät varje klädsel individuellt, hålla dessa tips i åtanke, men att göra små justeringar som behövs.

  

Kommentar