Hur man gör en hund med separationsångest Go potta Outside

March 18

Separationsångest, vanligt bland hundar, kan innebära problem i utbildning, i synnerhet när det gäller inbrott. Tillsammans med högljutt skällande, gråtande och gnälla, kan hundar med separationsångest jord huset och lämnar fula fläckar. Det kan vara överväldigande när din hund vägrar att gå utanför, men det är inte omöjligt att få din orolig hund potta utbildade.

Instruktioner

1 Gå ut med hunden. Om hennes separationsångest hämmar henne från att lämna huset, kan det hjälpa om du är där.

2 Prisa hunden när han går på toaletten utanför. Hundar reagerar särskilt väl till beröm, och genom att visa dem att du är nöjd med den aktuella åtgärden, kommer de att försöka upprepa det.

3 Belöna beteendet med en utbildning behandla. Detta kommer att fungera som ett incitament för att din hund att fortsätta gå på toaletten utanför.

4 Straffa hunden med rösten när du fånga henne på bar gärning för att gå på toaletten inne. bara säga "Nej! dålig hund." På så sätt hunden vet att beteende är oacceptabelt.

5 Sluta gå utanför med hunden när han blir van att gå i det angivna området. Detta kommer att sakta bryta separationsångest. Fortfarande beröm och belöna honom som vanligt, så han fortsätter gott uppförande.

6 inte fysiskt straffa din hund eller gnugga ansiktet i en olycka. Dessa beteenden kommer inte att lära honom något och kan faktiskt öka frekvensen av olyckor.

Tips

  • Använd ett sökord när berätta din hund att gå på toaletten och hålla det konsekvent. Detta sätt de vet exakt vilka åtgärder du vill att de ska utföra.

  

Kommentar