Husdjursvänliga Homestead Log Cabins i Pine Mountain, Georgia

February 21

Husdjursvänliga Homestead Log Cabins i Pine Mountain, Georgia


Den pittoreska staden Pine Mountain, Georgia en populär destination för turister på grund av dess vackra tallskogar och rikliga lokala attraktioner. Pine Mountain är hem till Callaway Gardens, en 13.000-tunnland privatägd reserv som är värd en stor inhägnad fjäril trädgård och arbetar för att skydda de inhemska azalea arter och andra inhemska växter som växer här. FD Roosevelt State Park ligger också här. Många besökare som kommit för att stanna en stund vill ta med sina husdjur, och det finns många log stuguthyrning i området som kan rymma dem.

Homestead Log Cabins

Homestead Log Cabins erbjuder fullt möblerade, husdjursvänliga hytter inbäddat i tallskogarna i Pine Mountain, Georgien. Hytter komma med bekvämligheter som dubbel jacuzzi, välfylld kök och eldstäder. Husdjur måste vara registrerad med Homestead Log Cabins och måste vara i koppel när de vistas utomhus. En engångs husdjur avgift krävs och gäster är ansvariga för eventuella skador till stugan på grund av sina djur. Stugorna ligger nära många attraktioner Pine Mountain, inklusive Callaway Gardens, Warm Springs shopping och Butts Mill Farm, som erbjuder ridning och andra fritidsaktiviteter utomhus.

Homestead Log Cabins
PO Box 311
Warm Springs, GA 31822
866-652-2246
homesteadcabins.com

Pine Mountain Club Chalets

Pine Mountain Club Chalets erbjuder ett antal timmerstuga stugor, varav några är djurvänligt. Alla hytter kommer med ett fullt utrustat kök, Internet, kabel-TV och en privat däck med en grill. Alla gäster kan använda faciliteterna på orten. Anläggningen har sin egen 12-acre sjön, som är fyllt med bas och braxen. Båtar och bryggor fiske är tillgängliga för gäster gratis men gästerna måste ta med egna fiskeredskap. Andra faciliteter inkluderar en pool, två tennisbanor, en nio håls putt-putt golfbana, basket och shuffleboard domstol och en rekreation hall som inkluderar ping-pong och biljardbord.

Pine Mountain Club Chalets
14475 GA Highway 18 West
Pine Mountain, Georgien 31822
800-535-7622
pinemountainclubchalets.com

Mountain Top Inn and Resort

Mountain Top Inn and Resort tillåter inte husdjur i deras lodge rum men erbjuder husdjursvänliga timmerstugor. Varje stuga är på en mycket varierar i storlek från ½ tunnland till ett tunnland, och var och en är omgiven av tallskog. Det finns 30 hytter tillgängliga, varierar i storlek från ett till fem sovrum. Varje stuga har en dubbel trädgård jacuzzi och ett separat vardagsrum med en sten eldstad. Andra kabin inkluderar en välfylld kök, kabel-TV och en videobandspelare eller DVD-spelare. Anläggningen har en pool för gäster att använda. Orten ligger nära lokala attraktioner, inklusive Callaway Gardens, Roosevelt State Park och Roosevelt Stables.

Mountain Top Inn and Resort
PO Box 147
Pine Mountain, Georgien 31822
800-533-6376
mountaintopinnga.com


  

Kommentar