Hur Dra åt porerna och dölja fläckar för Även Skin

September 17

Vissa individer har problem med ansikts porer. Porer på näsan och porer i ansiktet kan se stor och även smink verkar inte ens din hy och stänga porerna. Lyckligtvis finns det metoder för att krympa och minimerar porer, liksom sätt att dölja porerna. Lär dig att krympa och dra åt porerna för en slät, jämn hy och perfekt hudton.

Instruktioner

1 Bestäm storleken på stora porer, samt var i ansiktet de förstorade porer uppstår. Ansikts skönhet metod som du tar mot krympande porer varierar beroende på var de stora porerna i ansiktet.

2 Ta hänsyn till säsongen och temperatur. Porer i ansiktet och näsan kan växa och bli större i tider av högre temperaturer och hög luftfuktighet (t.ex. sommarsäsongen). Porerna förstoras när du svettas och lossa olja. Metoder för att minimera porstorlek och stänga porerna kommer sällan att förhindra stora porer blir större på grund av miljö- och biologiska ändamål.

3 Tvätta ansiktet två gånger om dagen med en lugnande ansiktsrengöring avsett att krympa porer och minimera porstorlek. Ibland kan en ackumulering av olja orsaka porer blir igensatta och ser större. Ta bort fettavlagringar kan hjälpa stänga porerna. Använd varmt vatten för att förbättra effektiviteten av rengöringsmedel. En bra facial soap arbetar för att stänga porerna genom att gå djupt inne porer i huden i ansiktet och djuprengöring för att ta bort överflödig olja. Som exempel kan nämnas Neutrogena Pore Refining Cleanser och Olay Regenerist Pore Scrub. Båda kan hjälpa till att dölja porerna och krympa förstorade ansikts porer och Olay rengöringsmedel har också anti-aging egenskaper. Dessa rengöringsmedel kan köpas på ditt lokala apotek eller online på Amazon (länk i avsnittet Resurser i slutet av denna artikel).

4 Följ ansiktsrengöring med en återfuktande toner. Vissa toner kan bidra till att minska porstorlek. Använd en ren bomullspinne för att lätt borsta toner över ansiktet där du har problem med stora porer, såsom kinderna och näsan. Olika företag som Murads Clarifying Toner, lovar att krympa stora porer samtidigt djuprengörande. Toner kan hittas i din favorit varuhus skönhet avsnitt eller online på Amazon (länk i avsnittet Resurs).

5 Smooth en specialiserad por raffinering ansikts lotion över din förstorade porer att krympa dem. Vissa kemikalier, såsom alfa-hydroxisyra och betahydroxisyra, kan bidra till att förhindra stora porer och minimera porer utseende. Sådana krämer har också den fördelen att potentiellt minimera storleken av rynkor och andra hudproblem. Som exempel kan nämnas Olay Regenerist Daily Regenerating Serum (med koncentrerad amino-peptid komplex) och Neutrogena Pore Refining Toner Cream med Alfa och beta hydroxy Formula. En sådan por-krympande ansikts moisturizers kan köpas hos din lokala apotek, eller på nätet (länkar i avsnittet Resurser).


  

Kommentar