Hur man gör en mjuk Subtila långverkande Parfym

April 2

Hur man gör en mjuk Subtila långverkande Parfym


Medan moderna parfymer bygger på hemliga ingredienser och formler, samt artificiella ingredienser, kan du skapa en parfym som är mjuk och långvarig av naturliga ingredienser. Det kommer inte att bryta din budget heller, eftersom ingredienserna är baserade på eteriska oljor eller alkohol och doftande blommor. Du kommer inte att betala för kändisar eller presentförpackningar.

Instruktioner

Eteriska oljor

1 Sätt en dropper full av basoljan i glasbehållare. Använd en liten behållare, såsom de väsentligheter oljor tappats i. En 1/2 oz. 1 oz. storlek fungerar bra.

2 Tillsätt tre droppar vardera av apelsin och geranium rosenolja till basolja, två droppar av lavendel och en droppe rosmarin olja. Skaka väl. Tryck på en bit av bomull mot öppnandet av flaskan för att absorbera en del av oljan. Gnid att olja på insidan av handleden. Vänta 60 sekunder nosa då handleden. Om du gillar doften, fylla flaskan med samma förhållande av ingredienser.

3 Gör parfym starkare genom att tillsätta ytterligare droppar eterisk olja till basoljan i behållaren.

4 Skaka och testa parfym efter varje tillsats av olja. Förvara i en sval mörk plats.

Alkohol

5 Fyll 8 oz. burk med kronbladen från blommorna, blåmärken dem lätt med en träslev som du packar dem i burken. Använd hela blommor om de är små, såsom orange blommor eller jasmin. Inte krossa eller mosa blommorna.

6 Häll vodka i behållaren för att fylla den. Sätt locket på. Vända burken flera gånger. Förvara i en varm - inte heta - plats. Efter 48 timmar, häll vodka i ett glas kopp med pip. Kasta ut de förbrukade blommorna och fylla med nya. Fyll på med vodka du sparade i koppen. Fortsätt att upprepa processen tills vodkan har rikedom och intensitet som du vill.

7 Sila parfyme alkohol genom ett kaffefilter placeras i mesh sil. Sätta den färdiga parfym i sin slutliga behållare.

Tips

  • Kombinera olika eteriska oljor för att skapa din egen signatur parfym.

  

Kommentar