Hur man undviker att bli våldtagen under Spring Break

August 31

Spring Break har blivit den ultimata dags att gå för sol, stränder och partier. Populära platser som Cancun skryta med en dricka ålder av 18 som inte är verkligen efterlevs. Parter som de som ses i "Girls Gone Wild" kan leda till oförutsedda problem, som att bli våldtagen. Här är några åtgärder du kan vidta för att undvika att bli våldtagen under din Spring Break.

Instruktioner

1 Forskning din destination innan du går. Förenta staterna frågor reser varningar till området som är fientliga mot amerikaner. Du kan undvika att bli våldtagen, torterad eller kidnappade genom att undvika problemområden under Spring Break. Sökningar på internet kan hålla dig från att klä olämpligt och kan göra dig medveten om lokala problem som gruppvåldtäkt.

2 Färdas i antal. Du kan undvika ett rovdjur genom att se till att du inte är ensam. Inte ta hissen eller trapporna själv i okända områden. Gå och lämna med vänner om du går till en Spring Break part. Var försiktig med att acceptera åkning från främlingar och inte tala om några nya vänner där du bor.

3 Dricka säkert och vet när du behöver sluta dricka alkohol. Du kan undvika date rape droger genom att få dina egna drycker och hålla din dryck med dig hela tiden. När det är möjligt, få drycker som är förseglade eller få dem direkt från bartendern.

4 Gå på ett uppdrag resa att göra ett bra arbete på rast. Många högskolor och kyrkor erbjuder missionsresor under Spring Break. Du har mindre chans att bli våldtagen om du är blygsamma och med en grupp av individer som inte festa.

5 Engagera sig i kön om du tänker på det, vilket gör att du försiktig och skydd. Inte förspel om du planerar att ha samlag, och säga nej när det blir obekvämt. Lita på dina instinkter; Om en person ger dig en dålig vibe, hitta någon annan.

6 Ta självförsvar klasser. Att veta hur man försvarar sig själv kan hjälpa dig att fly problem. Du kan bära muskotblomma eller pepparspray, bara vara noga med att inte spraya det i vinden eller du kan skada dig själv.


  

Kommentar