Flyg Regler för utomeuropeiska flyg

January 27

Flyg Regler för utomeuropeiska flyg


Flyg politik för internationella flygningar varierar, och det är viktigt att få information innan du anländer till flygplatsen. Kontrollera med din operatör för sina utländska flygregler om rökning sektioner, bagage gränser, reser med ett spädbarn och förlorat bagage ersättning. Utländska flyg kan vara roligt när flygbolagets regler är kända och förstås i god tid före avresa.

Checka in tidigt

Kontrollera med din operatör för att bestämma internationella incheckning times.the incheckning tidsfrist för en internationell flygning kan vara så mycket som tre timmar i förväg för avresa. Vissa flygbolag kräver bara att du ska vara i ombordstigning område vid denna tid, medan andra kan ringa ditt namn för att kontrollera ditt pass. Om inchecknings deadline missas och du stötte från flygningen, kan ersättning nekas och din bokning kommer att annulleras.

Biljetter till alla

Barn under 2 år flyga fritt på inrikesflyg när du reser på en vuxens knä, men barnet måste ha en biljett för utländska flyg. Standardflygavgifter är 10 procent av priset på målsman biljett. Om miles löstes in för din biljett, betalar du 10 procent av normalpriset. De flesta flygbolag erbjuder biljetten för ett spädbarn som upptar en plats på hälften av vuxenpris för en utomeuropeiska flygning.

väska Policies

Flygbolag har olika bagagereglerna för utländska flyg; de tillåtna mått och vikt kan ändras, tillsammans med bagagekvitto avgifter. Många flygbolag avstå från kontrollavgifter bagage för en eller två väskor på internationella resvägar. Specifika destinationer kan också påverka avgifter. United Airlines avgifter minst $ 15 per påse, upp till 50 pund., På inrikesflyg. Men om du flyger till Mexico City, två påsar av denna vikt är gratis. Res till Brasilien och två påsar som väger 70 pund. är fria. Inom Asien, väskor som väger endast 44 pund. tillåts i Economy Class; 66 lb. påsar är tillåtna i Business Class och 88 pund. bagage tillåts i första klass.

Om de förlorar dina väskor

Den flygbolagets obligatoriska ansvarsgränser ändras även för internationella resvägar. Bagage som försvinner på ett flyg till London, skulle England få mindre ersättning än den som förlorat på väg till London, Ohio. Warszawa- och Montrealkonventionerna diktera dessa regler; inhemsk kompensation toppar ut på $ 3300 per passagerare, medan en internationell flygning caps på $ 1000 eller $ 9,07 per pund. Även om påsen försvinner på en inhemsk ben av resvägen, de internationella regler gäller. Packa värdesaker och överväga att köpa försäkring om du gör. När du flyger på mer än ett flygbolag, bagagereglerna i första bäraren tillämpas.

Rökning kan tillåtas

Även rökning på inrikesflyg är olagligt, anser Department of Transporta förbud inte tillämpas på internationella flygningar, även samtidigt som flyger i USA luftrum. Bärare måste ge icke-rökning sektioner för passagerare, även om det innebär att expandera icke-rökning avsnitt; denna regel gäller inte små flygningar eller charter under 30 passagerare eller till passagerare som flyger vänteläge.


  

Kommentar