Hur Kayak nära Emerald Isle i North Carolina

February 27

Hur Kayak nära Emerald Isle i North Carolina


Emerald Isle, som ligger utanför kusten i North Carolina, erbjuder kayakers tidvatten flodmynningar, vikar, vikar, barriär öar och gömda skatter på varje tur. Talrika kajakpaddling Outfitters erbjuder öppet vatten ocean touring, liksom tillbaka vatten flod flyter nära Emerald Isle. Populära kajakpaddling platser inkluderar Björnön, nära Hängmattor Beach State Park väster om Emerald Isle, och tidvatten flodmynningar i Bogue Sound.

Instruktioner

1 Välj kajaken som är bäst för dig och din specifika kajak disciplin. Öppet vatten kajakpaddling utförs bäst i en turnerande kajak och är perfekt för Bogue Sound eller Björnön, medan bakvatten kajakpaddling längs White Oak River är bäst med en kortare nedre skrovet för att gå igenom floden kurvor, och navigera grunda vatten.

2 Rådgör med en kajakpaddling outfitter eller guide om du behöver hyra en kajak för din vistelse. Ett stort antal Outfitters finns runt den gröna ön område som Boon Docks i Stella, NC, och Outer Island Kayak Adventures i Beaufort, NC

3 Kajak med en partner eller i en grupp om du är ny för regionen eller om du är nybörjare paddlare. Tidvattnet nära Emerald Isle regionen kan bli hård om floder är nära floden skede, eller stormar är närvarande i Atlanten. En partner eller grupp kommer att hjälpa i säkerhet om problem uppstår när du är ute på vattnet.

Tips

  • Ta med egen kajak till Emerald Isle regionen för att undvika att behöva betala dagliga avgifter för kajakuthyrning.
  • Välj ett område nära Emerald Isle till kajak baserat på din erfarenhet nivå, och vad du vill uppleva. Nybörjare och öppet vatten kajakpaddlare föredrar Bogue Sound som kombinerar många miles av tidvatten mynning och barriär öar att utforska i relativt grunt vatten. Camping är bekvämt i detta område, eftersom du bara kan dra på land och ställa in lägret på öarna. Bakvatten kajakpaddlare kan njuta av avskildhet i White Oak floden, med primitiva campingplatser som finns längs miles av naturliga habitat
  • Aldrig kajak utan en ordentlig flytväst eller flytväst.

  

Kommentar