Kommer SÖTNING Minska hårväxt?

November 6

SÖTNING är en form av epilering, eller avlägsnande av hela håret, mycket lik vaxning. Även om det är känt att ge tillfällig lindring från oönskad hårväxt, när de är korrekt gjort, kan epilatory metoder minska hårväxt över tiden.

Vad är Suga?

Liksom vaxning är SÖTNING tänkt att ta bort hela hårsäcken. I SÖTNING, är en klibbig pasta anbringad på huden över oönskat hår. En remsa av tyg pressas fast på sugary pasta och sedan tas bort snabbt med målet att fånga håret i pastan och ta bort den.

Permanent eller tillfällig?

Medan SÖTNING bör betraktas som en tillfällig hårborttagning metod, med tiden epilering processen kan fungera som en hårväxt flamskyddsmedel och hämmare. Epilering kan orsaka skador på roten själv. Medan dessa skador kan ofta leda till inåtväxande hårstrån, infektioner och inflammation, kan det också leda till skador som förhindrar roten från att kunna upprätthålla hårtillväxt.

Eftersom denna tillväxthämning kan ta år att genomföra och är beroende av skador på hårroten, bör laser hårborttagning och elektrolys anses vara mer lämpliga fasta anordningar för hårborttagning.

öka effektiviteten

Genom att öka effektiviteten i din avsockringen kommer bestående resultat är det mer sannolikt. Effektiviteten kan ökas på ett par olika sätt.

Pulver kan dammas längs huden innan SÖTNING pasta appliceras för att hjälpa pastan fastnar på håret mer effektivt.

Håret ska vara minst 1/4 tum lång för att tagits bort.

Applicera pastan på ren, torr, icke-återfuktad hud för att säkerställa en bättre grepp.

Att hjälpa till med obehag av avsockringen, ta en mild smärtstillande innan sötning.


  

Kommentar