Tips Att växa ögonfransar

November 3

Tips Att växa ögonfransar


Ögonfransar ses ofta som en symbol för skönhet och kvinnlighet i dagens samhälle. Det är dock ovanligt att ha naturligt full, långa ögonfransar utan lite tillsatt bidra till att förbättra och stimulera tillväxt. Enligt Janice Cox, författare till "Natural Beauty hemma," genom att följa enkla skönhetstips, kan du växa längre och fylligare ögonfransar på bara några månader.

Borsta

Borsta dina ögonfransar regelbundet; en ögonfrans borste hjälper dig att hålla dina ögonfransar väl underhållna och stimulera tillväxten. Köp en mjuk ögonfrans borste och använda den för att jämna dina ögonfransar på morgonen med lätt borstning. När du borstar dina ögonfransar, placera borsten på penseln vid basen av ögonfransar nära rötterna och lätt borsta upp till topparna på fransarna. Inte över pensel; Detta bör endast göras en gång om dagen. Under borstning kan medföra att ögonfransarna faller ut.

Vaselin

Enligt Rona Berg, kommer författare till "Snabb skönhet," tillämpningen av vaselin på natten hjälpa ögonfransar växa längre och tjockare. Vaselin skyddar ögonfransarna från att torka ut och ger en illusion av volym genom att öka mängden av fukt som varje frans lastrum. Denna extra fukt kommer att stimulera en sund tillväxt av nya folliklar. Att tillämpa vaselin, doppa borsten i en ögonfrans borste i vaselin och lätt borsta fransarna med den innan sängen.

Ta en multivitamin

Ta en daglig multivitamin; om din kropp inte får de näringsämnen den behöver, kommer tillväxten av ditt hår och naglar naturligt sakta ner. Köp en multivitamin som är lämplig för ditt kön och åldersgrupp att få bästa resultat. Enligt Berg, kommer detta inte bara att öka hastigheten med vilken dina fransar växer, men även längden och fullhet ögonfransarna. Som en extra fördel, kommer du att känna friskare och har friskare hår och naglar från att ta en daglig multivitamin.


  

Kommentar