Vilka är farorna med Labret Piercing?

November 21

Vilka är farorna med Labret Piercing?


Labret piercing har funnits i en eller annan i århundraden form. Har sin egen plats i historien med många stammar och kulturer har labret piercing gjort ett uppsving under de senaste åren och är vanligt i dag. Men precis som de flesta kroppen ornament, labret piercing kommer inte utan vissa risker. Eftersom detta piercing delvis bosatt i munnen, är det viktigt att hitta en steril och pålitlig piercing anläggning och att ordentligt hand om området.

allergiska reaktioner

Ibland kroppen reagerar konstigt när ett främmande föremål presenteras. Allergiska reaktioner som kontaktdermatit eller Staph infektioner kan uppstå om den metall som används för att genomborra området eller objektet införas görs inte av kvalitet metall, såsom rostfritt stål. Också vara säker piercing sker i en ren och säker miljö. Med din piercing gjort i en avslappnad miljö kan leda till reaktion och infektion om det inte görs på ett sterilt sätt.

infektioner

Eftersom piercing är bosatt i munnen, kan det samlas plack och bakterier från mat, sexuell aktivitet och vardagliga aktiviteter. Om området inte vårdas korrekt (skölja med munnen tvätta, ta bort piercing och rengöring regelbundet) det kan bli röd, svullen och infekterad. Om du märker att området förändras i färg eller läcker urladdning, se en läkare omedelbart, eftersom det kan bära på blodomloppet orsakar större risk.

tandproblem

Eftersom ofthe läge på penetrerings, vid åsen av underläppen med baksidan på penetrerings vilar på det inre av den nedre läppen, kan vissa tandproblem uppstå. Ibland piercing kan gnugga på tandköttskanten orsakar irritation, infektion eller gummi recession. Andra risker kan innefatta tandspets frakturer eller flisas tänder, tand skrubbsår och piercing blir inbäddad i läpparna eller tuggummi.


  

Kommentar