Hemlagad parakiter Leksaker

May 18

Hemlagad parakiter Leksaker


Parakiter är intelligenta och aktiva fåglar som kräver leksaker för att säkerställa att de förblir mentalt stimuleras. Lyckligtvis kan du bygga dina egna leksaker som kommer att hålla ditt husdjur upptagen i timmar. Genom att utnyttja en liten kreativitet, kan du skapa en nästan oändlig variation av parakiter leksaker, med endast en blygsam investering i tid och pengar.

Grundläggande koncept

Du vill ge din undulat med leksaker som han kan manipulera i en mängd olika sätt, men som inte utgör en säkerhetsrisk. Du kan göra en mängd olika mobil som leksaker genom att fästa intressanta artiklar till strängar. Häng strängarna så att de dingla på olika ställen runt om i buren. Alternativt kan du göra en mängd olika stegliknande leksaker genom att kombinera två längder av sträng med stegpinnar gjorda av tungspatel, pinnar eller små träpinnar. Överväga att fästa speglar och glänsande föremål för olika delar av stegen för ytterligare överklagande.

Säkert och roligt Material

Många vanliga objekt kan repurposed och användas som parakiter leksaker. Till exempel, pokermarker, trä spolar och nyckelringar är ofta populära med husdjur. Använda olika typer av sladdar för att fästa dessa objekt tillsammans. Fåglar se färger bra, så försök att använda material i en mängd olika färger. Olika metallklämmor gör stora tillägg till parakiter leksaker och tillåter dig att ansluta dem till olika delar av buren lätt. Undvik metallföremål som innehåller bly eller zink, vilket kan leda till att undulat att bli sjuk. Naturliga material, såsom manzanita grenar och sandblästrad vinranka kan införlivas i hemlagad leksaker också. Du kan minska dessa objekt till önskad storlek med en liten handsåg.

individuella Överväganden

Parakiter är individer som uppvisar olika tendenser och preferenser. Inte vara bestört om din undulat inte utnyttja din första erbjudanden, eftersom det kan ta några försök att skapa något han gillar. Vissa parakiter kanske föredrar att manipulera små leksaker, medan andra föredrar leksaker som ger klättring möjligheter. Ta del av objekten din undulat gillar, såsom färg, material och design. Dessa typer av observationer kommer att hjälpa dig att göra bättre leksaker i framtiden.

Säkerheten först

Undvik att använda målade objekt, färg eller lim om du inte kan kontrollera att de är ogiftiga. Inte ge ditt husdjur med något litet nog att han kan svälja. Dessutom, avstå från att använda poster såsom skumplast som kan gå sönder, vilket ger bitar som din undulat kunde äta. Vissa objekt, till exempel små metall klockor, kan ha tunna öppningar som kan snärja din parakiter fötter, vilket skulle kunna leda till betydande skador.


  

Kommentar