Hur man lagar hummer svans

March 28

Hur man lagar hummer svans


Eftersom Hummer är inte något som många människor laga mycket ofta, de flesta människor inte känner till många sätt att laga en hummer svans. Du kan koka eller ånga hummer, eller ens laga det på grillen, men att baka en hummer svans efter noggranna förberedelser resulterar i en elegant, gyllenbrun, salta maträtt som har blivit en favorit i vissa familjeägda restauranger.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 500 grader. Framgången med denna matlagning metod förlitar sig på en grundligt förvärmd ugn.

2 Titta på hummer svans. Vänd på den från sida till sida, och lägg märke till hur sidorna är olika. Den böjda sårbara för svansen är vad köttet är ansluten till insidan. Denna sida har en skalliknande hölje som är mjukare än den andra sidan.

3 Vänd svansen över och titta på den andra sidan. Denna sida är det hårda skalet som svänger ut. Detta är den sida du behöver för att klippa.

4 Skär en linje längs mitten av det hårda skalet sidan av hummer svans med hjälp av tunga kök sax eller en ren verktyg fräs. Börja där köttet är utsatt, och skärs till basen av flipper slutet av svansen.

5 Försiktigt och dra försiktigt rå hummer kött ut genom öppningen du gjort i det hårda skalet. Var noga med att inte bryta bitar av skalet eller riva köttet. Tanken är för köttet att fortfarande vara fäst vid utgången av svansen, utan att sitta på toppen av skalet där man skär.

6 Sätt lite vatten i botten av en broiler pan, ställ sedan in rack på toppen av pannan. Placera hummer svans på hyllan, köttsidan uppåt. Ringla lite smör och lite färsk citronsaft över köttet av hummer. Strö lite paprika över svansen.

7 Placera pannan med hummer svans i en förvärmd ugn på 500 grader i 15 minuter.

8 Servera med smält smör.

Tips

  • Tiden kan variera något med olika ugnar. Låt inte hummer svans overcook, när det kan bli seg. Den minsta inre temperatur för skaldjur göras är 145 F, och hummer är grundligt gjort vid 180 F.

  

Kommentar