Hur konvertera europeiska Pants Storlekar

October 3

Hur konvertera europeiska Pants Storlekar


Om du planerar en semester till Europa, men är inte säker på vilken storlek byxor att köpa på trendiga boutiquer, det finns flera sätt att approximera en omvandling från USA till Europa dimensionering. Du kan bli förvånad över att du måste gå upp till ett större antal för att uppnå samma passform.

Instruktioner

1 Tillsätt 10, om du är en man. En bra regel för omvandling av mäns byxor storlekar Europa dimensionering är att lägga 10 till din midjemått. Så om du bär en 32 byxor i USA, kommer du bära en 42 i Europa. Kom ihåg, eftersom dimensionering varierar beroende på märke, är detta en allmän riktlinje, inte en hård och snabb regel.

2 Lägg 28 om du är en kvinna. Konvertera europeiska byxor storlekar för kvinnor är en lite mindre rättfram än det är för män, men i allmänhet, kommer en storlek 8 i USA sannolikt om en storlek 36 i Europa.

3 Gör plats för amerikanska kurvor, om du är en kvinna. Europeiska designers tenderar att skära kläder för en smalare figur.

4 Mät din midja och höfter, och ta mätningar med på resan. Eftersom dimensionering varierar mellan olika märken, etikett vissa butiker dimensionering baserad på mätningar utöver traditionella limningsenheter.

5 Kom ihåg att dimensionering i Europa kan variera mellan olika länder. Kläder är ofta märkta med franska, tyska, spanska och italienska dimensionering.

Tips

  • Brittisk dimensionering för byxor skiljer sig från både amerikanska och europeiska dimensionering. Kvinnor som vill konvertera sina amerikanska byxor storlek till en brittisk byxor storlek ska lägga till två. Så en amerikansk storlek 8 skulle vara en brittisk storlek 10.

  

Kommentar