Gratis Barnaktiviteter i San Diego, Kalifornien

June 8

Gratis Barnaktiviteter i San Diego, Kalifornien


San Diego är en stor stad i södra delen av Kalifornien, och med en befolkning på mer än 1,3 miljoner människor i april 2010, är ​​det en av de största städerna i Amerika. Tusentals turister besöker San Diego varje år att gå till stranden eller besöka Tijuana, som ligger bara 15 miles över den mexikanska gränsen. San Diego är också hem för flera familjevänliga festivaler, såsom Comic Con Comic Book Festival. Förutom dessa attraktioner, har San Diego många fria aktiviteter för barn i alla åldrar.

Strand

San Diego är hem för mer än ett dussin stränder, och alla av dem erbjuder fri tillgång till allmänheten. Point Loma ligger i centrala San Diego nära Shelter Island. Dess stränder kan vara farliga platser att simma på grund av snabba underströmmar och undervattens jaded stenar; Men, har det en gammal fyr för besökare att turnera och dess klippiga kusten är perfekt för att utforska tidvattnet pooler. La Jolla Cove (sandiego.gov/lifeguards/beaches/cove.shtml), å andra sidan, är ett välkänt mål för simning, vandring och solning. Stranden ligger i södra San Diego bara några minuter från centrala distriktet. La Jolla Cove har också rastplatser, så att du kan äta lunch medan du tittar ut på Stilla havet.

fria konserter

San Diego värd flera gratis konserter genom året så behandla familjen till en kväll med musik och dans. La Jolla Konserter by the Sea (ljconcertsbythesea.org) äger rum varje söndag eftermiddag från juli till augusti vid Scripps Park. Balboa Park erbjuder en kvällskonsert serien, Twilight in the Park (balboapark.org), tisdag till torsdag från juni till augusti. Andra gratis konsert serien inkluderar Point Loma Concert Series (plconcerts.org), Poway Sommarkonserter och Seaport Village konserter (seaportvillage.com/entertainment~~number=plural). Musikgenrer allt från jazz till land till klassisk balett.

historiska centrum

Den centrala stadsdelen San Diego har mycket att erbjuda besökande turister, särskilt besökare med barn. Gaslamp Quarter är en 16-blocket historiska kvarter i centrala San Diego som har många renoverade butiker och viktoriansk stil hem. Besökare kan få en glimt av hur staden såg ut i början av 1900-talet. Gaslamp Quarter är också hem för flera årliga festivaler, såsom Street Scene Music Festival och Shamrock, en St Patricks Day Festival. Bara några miles från Gaslamp Quarter, Seaport Village (seaportvillage.com) ligger i hjärtat av downtown San Diego. Seaport Village är ett stort köpcentrum med mer än 70 butiker och nöjesställen. Du och din familj kan tillbringa timmar vandrade runt Seaport Village tittar på butiker och specialleverantörer. Från Seaport Village, gå en kort sträcka till San Diego och njuta av en seaside lunch medan du tittar på båtar och fartyg in och ut ur viken. Ta några skivor bröd och mata den ständigt närvarande måsar som bor längs kusten.

Outdoor Park

San Diego är hem för dussintals parker och fritidshem för besökare att njuta av. Balboa Park (sandiego.gov) är mer än 1.000 tunnland öppen park, museer och botaniska trädgårdar. Tillträde till de öppna rekreation och trädgård områden är gratis under drift. Besökare kan cykla längs cykelbana eller spela hämta med sina hundar på en av de tre koppel fria hundparker. Balboa Park kan också fri entré till museer varje tisdag på en roterande basis. Till exempel, tillträde till San Diego Air and Space Museum är gratis för allmänheten var fjärde tisdag i månaden. Vid 4,235 acres, är Mission Bay Park (sandiego.gov) den största konstgjorda offentliga vattenrekreationsområde i världen. Mission Bay Park är öppen för allmänheten, så om du och familjen vill flyga en drake längs stranden eller segla modellbåtar, är Mission Bay Park en billig och underhållande plats att gå.


  

Kommentar