Hur man Hyr långtidsboende i Kinsale, Irland

November 21

Hur man Hyr långtidsboende i Kinsale, Irland


Kinsale ligger i Land Cork, ca 25 miles söder om staden Cork. Ligger vid "mun" av floden Bandon har Kinsale en befolkning på cirka 2257. Känd för sina restauranger och kulturella evenemang, har Kinsale blivit ett turistmål. Detta är dock ryktbarhet inte bara för semesterboende, men på lång sikt hyreshus samt. Läs vidare för att lära sig att säkra långsiktig uthyrning i Kinsale med hjälp av lokala och internationella fastighetsbyråer samt kataloger på nätet.

Instruktioner

1 Kontakta en fastighetsbyrå som specialiserat sig på lång sikt hyreshus i Kinsale, Irland. Kontakta Urla Kilinc International Real Estate Agency eller Real Estate Listing Irland för en komplett lista av hyresfastigheter. Båda erbjuder webbtjänster för enkel åtkomst. Alternativt, arbetar med en lokal fastighetsbyrå i Kinsale för att hjälpa din sökning efter en hyresfastigheter. Fråga om hyresavgifter och andra avgifter som kan tillkomma. Var noga med att utöka er sökning på Internet samt att eliminera orimliga samtalskostnader. Fastighetsförmedling Haven, en webbaserad byrå, ger en omfattande databas av långsiktiga hyresfastigheter. Se de presenterade egenskaper för nya listor som erbjuder imponerande faciliteter eller hyresvillkor.

2 Gör dina läxor. Besök Citizens Information hemsida för ytterligare information om att hyra på lång sikt bostäder i Kinsale, Irland. På webbplatsen finns detaljerad information om periodiska nyttjanderätt och visstids hyresavtal. Enligt webbplatsen, "Ett tidsbundet hyresrätt (lease) kommer att ange hur mycket hyran ska betalas, hur ofta det kommer att betalas (vecka, månad, år) och andra villkor." Eftersom du kommer att hyra fastigheten under en längre period, är det viktigt att du förstår villkoren i hyresavtalet före undertecknandet.

3 Besök Cork Guide webbplats efter tillgängliga långsiktig uthyrning. Leta reda på "Long-term Rental" -fliken och se varje uthyrning notering. På webbplatsen finns ett foto och detaljerad beskrivning av varje fastighet med en länk till ytterligare information om rum, faciliteter och prissättning. Att kontakta via telefon, ring (011) (021) 489-4049.

4 Besök den lokala fastighetsindex webbplats. För en snabb sökning, hitta sökrutan. Ange "Kinsale, Irland" och sedan rulla till angränsande rullgardinsmenyn och klicka. Följ listan tills du hittar en viss typ av egendom eller välj "Property." Till exempel kan du begränsa din sökning till endast radhus, pension egenskaper, hus på landsbygden, triplexes eller stenhus. Välj en typ egendom och välj sedan "Sök". Var noga med att kontrollera, "Long-term Rental" alternativet längst ned i sökrutan. Gå igenom listor och tillbaka varje dag för att granska alla alternativ innan de undertecknar ett kontrakt.

5 Kontakta privata bostäder arrende styrelsen att undersöka eventuella klagomål mot hyresvärden eller fastighetens skick. Kontakt via telefon (011) (353) 1 635- 0600 eller per fax (011) (353) 1 635-0601. För allmänna frågor e [email protected]

Tips

  • Bilder kan inte ta över platsen för en verklig tur eller visning av en fastighet. reser alltid till platsen av fastigheten innan du skriver en hyra agreement.Some egenskaper kan hyras via webben, men denna metod är inte att rekommendera.

  

Kommentar