Hur man gör ditt hår att se ut som en rockstjärna

June 13

Hur man gör ditt hår att se ut som en rockstjärna


Rockstjärna stil verkar enkel. De avger att kyla vibe inte bry sig, men under tiden, de ofta ser fantastisk. Du kan återskapa denna look för en natt av att festa med några stylingprodukter. Volym och struktur är nyckeln till att göra ditt hår att se ut som en rockstjärna. Kom upp med en egen version av det slarvig cool look utan att drastiskt skära eller färga håret.

Instruktioner

Kvinna

1 Börja med att spraya volumizing sprej på torrt, otvättat hår. Hår är lättare att stil när det är inte mjuk och ren.

2 Rulla håret på stora, breda hot rollers. Dessa rullar är utformade för att ge håret volym i motsats till snäva lockar. Låta håret vistelse i rullarna i 20 minuter.

3 Spraya en liten mängd hårspray på rullarna. Låt torka under en minut. Använd hårspray i en aerosol kan eftersom det inte väga hår ner vid sprutning. Pumpsprayer gå på våtare och kan hindra din förmåga att skapa volym.

4 Ta bort papiljotter ur håret. När du tar bort dem, försiktigt vila lockar på axlarna. Inte kamma håret ut.

5 Separera den övre delen av håret från smällar området till kronan. Lyft det här avsnittet och använda kammen att TUPERA området vid rötterna. Retas håret mot roten för att ge håret viss lyftkraft.

6 Scoop ut en dime -stora mängden hår pasta eller vax. Gnugga produkten i dina händer för att värma upp. När det är varmt, kommer det att spridas ut över händerna.

7 Vänd huvudet över och köra händerna genom håret. Krama och ta håret när du går att skapa struktur.

8 Vänd huvudet bakåt upp. Ordna håret och applicera lite mer produkt om det behövs. När du har ditt hår där du vill ha den, spraya den med en generös mängd hårspray.

Manlig

9 Borsta torrt, otvättat hår slät innan du lägga till något till den.

10 Scoop en kvarts storlek mängden hår vax. Gnugga vax i händerna för att värma upp. Det kommer att sprida sig över händerna och bli rätt konsistens.

11 Rub vaxet genom toppen av håret, beläggning så mycket av det som möjligt.

12 rufsa håret fram och tillbaka med händerna för att skapa en viss konsistens.

13 Ta den mellersta delen av den absoluta toppen av håret genom att placera den mellan två händer. Detta är den del som är belägen där en mittdel skulle gå. Dra händerna uppåt tills håret glider ut. Håret ska stå rakt upp.

14 Skaka på huvudet så spetsiga delen faller naturligt. Spraya med en liten mängd hårspray för att avsluta.


  

Kommentar